Bökj az egyik varázsmadárra, hogy elolvasd üzenetét jövődről! Ilyen jövő vár Rád!

A madarakat már az ősi idők óta tisztelik, és más-más spirituális minőségekkel kötötték össze őket.

Hirdetés

A tudatalattid igen bölcs, ezért könnyedén kiválasztja, melyik madárhoz tartozó üzenet vonatkozik most a közeljövődre! Nincs más dolgod, mint a madár kiválasztása után elolvasni az üzenetet!

Íme, emlékeztetőül a négy madarunk:

Hirdetés

Hirdetés

1. PÁVA

Bár a páva sokak számára a kérkedést és a kivagyiságot jeleníti meg, mindez elsősorban a szimbolikus formában (is) megjelenő irigység következménye. A páva nemcsak színpompás, de sokak napját varázsolja szebbé, nem véletlenül tartják díszállatként.

Hirdetés

A páva a gazdagság és a szépség szimbóluma. Ezek után talán felesleges is említeni, milyen jövő vár Rád 🙂

2. GALAMB

A galamb az örömhír hozója, a remény, a béke és a megnyugvás szimbóluma. Ebben az esetben is jó hírrel szolgál: lelki megnyugvás és egy nagyon szeretetteli időszak vár Rád!

3. RIGÓ

A rigó egy szerény kismadár, amely azonban gyönyörű énekével mindenki reggeleit megédesíti. Ehhez hasonlóan Te is egy megbízható és keményen dolgozó ember vagy, aki azonban talán túlzott szerénysége miatt sosem igényli az őt megillető megbecsülést a munkájáért.

Ha ezen változtatni tudsz, megvan az első nagy lépés előre!

Hirdetés

4. FŐNIX

A misztikus Főnixmadár a megújulás és az igazi csodák madara! A legenda szerint elhamvad, és elpusztul, de aztán megújulva támad fel a halálból!

Egy ilyen nagy megújulás és újrakezdés vár Rád is a jövőben!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

Hirdetés