Ők fortuna igazi kegyeltjei: ennek a 3 csillagjegynek egész életében nem lesznek anyagi gondjai

Az alábbi három jegynek vannak a legjobb esélyei, de ez természetesen nem jelenti, hogy mindannyian gazdagok, vagy, hogy más jegyek ne tudnának meggazdagodni:

Hirdetés

A Kos óriási energiával rendelkezik, amelyet a Mars ereje táplál. Az, hogy mit gyarapít oly’ elszántan leginkább azon múlik, hogy hová koncentrál. Ha az anyagi helyzete és a pénzügyei kerülnek a fókuszba, szinte elkerülhetetlen a siker!

A legnagyobb veszélyt éppen saját vérmérséklete jelentheti, így a könnyelmű kockázatvállalás vagy a koncentráció hiánya nehezítheti meg a saját dolgát!

Hirdetés

A Bika a földdel való igazán “baráti” kapcsolata révén képes ösztönösen helyesen megközelíteni az anyagi javak kérdéskörét. Imádja a biztonságot, és azt a legtöbb jegyhez képest könnyedebben képes is megteremteni.

Hirdetés

Viszont fontos, hogy a Bika ne essen át a másik végletbe sem: a Föld nem a cél, hanem az alap minden máshoz: így a pénzre is igaz ez. A pénz eszköz, amely segíthet nekünk és szeretteinknek biztonságban és kellemesen élni.

Hirdetés

Az Ikrek kiváló kapcsolatteremtő, és ösztönösen begyűjti az információkat,  amelyeket aztán felhasználhat abból a célból, hogy anyagilag előre tudjon lépni. Szeretetre méltósága és karizmája segíti, hogy mások megbízzanak benne, de legalább is ne akadályozzák a céljai megvalósításában.

Ugyanakkor érdemes alaposabban végiggondolnia, hogy ne vállaljon felesleges kockázatot!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

Hirdetés