Bökj egy lakatra, és megmondom, mit hoz a jövő!

Egy kis játékra invitálunk, amelyben a tudatalattid játssza a főszerepet. A négy lakat közül bökj rá arra, amely először megragadja a figyelmedet, és olvasd el a hozzá tartozó leírást! Abból, hogy melyik lakatot választottad, következtetni tudunk arra, hogy mit tartogat számodra a jövő!

Hirdetés!

Hogyha Te az első számú lakatot választottad, egy olyan személyiséggel rendelkezel, akinek semmi különöset nem kell telnie ahhoz, hogy elnyerd az emberek szimpátiáját. Mindez azt is jelenti egyben, hogy az emberi kapcsolataid terén még akkor is jelentős erősséggel rendelkezel, ha nem tartod ezt kiemelt területnek az életedben. Ha sikerül elkerülnöd az irigy embereket és az energiavámpírokat, akik csak azért tapadnak rád, hogy az energiádból táplálkozzanak, és az inspiráló embereket fogadd csak az életedbe, ez segít abban, hogy még jobban kibontakozik. Készülj fel egy jelentősebb változása, amelyet a bátorság mozgat majd.

Hirdetés!

Amennyiben a második lakatot választottad, valószínűleg sok felhalmozott félelemmel küzdesz a lelked mélyén. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a felszínre törnek, de valahol mégis meghatározzák a mindennapjaidat. De mi segít abban, hogy bízz az életben és másokban? Vedd kezedbe a dolgokat, találd ki, hogy mit tehetnél azért, hogy megszerezd mindazt, amire csak vágysz! Hogyan lehetnél szerelmes, hogyan vonzanál minőségi kapcsolatot az életedbe? Hogyan lehetne olyan munkád, amilyet igazán szeretnél? Amint ebbe a folyamatba belépsz, azonnal megkezdődnek a pozitív változások az életedben, és hogyha következetesen és folyamatosan haladsz a céljaid felé, nem tud majd senki sem megállítani!

Amennyiben a harmadik lakatot választottad, vár rád egy fontos találkozás, egy rendkívüli emberrel! Mindez azonban nem a magánéletedet érinti elsősorban, hanem a karrieredet… Egy mentort, egy fontos támogatót, valakit, aki melletted áll, és akiben megbízhatsz! Új ajtókat nyit ki az életedben, és támogatja a céljaid megvalósításához! Ha hiszel magadban, komoly dolgokat érhetsz el!

Hirdetés!

Ha a négyes számú lakatot választottad, rendkívül fontosak a számodra az emberi kapcsolataid, és az, hogy sok szeretet legyen az életedben! Ha most nincs is jelen a szerelem az életedben, küszöbön áll annak megérkezése! Érdemes felkészülnöd rá, mert bármelyik pillanatban beköltözhet a szívedbe, amikor összetalálkozol valakivel, akit Neked rendelt a sors! Mind a romantika, mind a boldogság küszöbön áll!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!