TESZT: Válassz egy hópihét – és minden álarc lehull tudatalattidról

Ha már tél van, lássunk néhány hópihét! Neked melyik tetszik meg először?

Hirdetés

Tudatalattid választása elárulja, hogy milyen tudatalatti késztetésekkel rendelkezel, és mik a meghatározó személyiségvonásaid!

Hirdetés

Hirdetés

Az első számú hópihe tetszett meg a legjobban, igazi győztes típusba tartozol, és bármibe fogsz is bele, azt egészen biztosan sikerre viszed! Nagy energiákat tudsz megmozgatni, bármit is csinálsz, és mivel jól összpontosítasz, szinte bármire képes vagy! Ennek árnyoldala, hogy néha kevesebb időd jut a szeretteidre!

Amennyiben a második hópihén akadt meg a tekinteted, egy nőies típusba tartozol, akiből szinte sugárzik a nőiesség! Nagy rendben tartod a külsődet, és akár éveket, évtizedeket is letagadhatsz! Ezenkívül egyedi gondolkodású, kreatív lélek vagy, ám néha képtelen vagy két lábbal a földön járni!

Amennyiben a harmadik hópihe a legkedvesebb a szívednek, tökéletességre törekvő személyiséggel rendelkezel! De a legszebb az egészben, hogy az életed legtöbb területén ezt el is tudod érni! Szép eredményeket érsz el a munkádban, sokan szeretnek, és ráadásul képes vagy arra, hogy hamar mosolyt csalj akár a legszomorúbb emberek arcára is!

Hirdetés

Ha negyedik számú hópihét választod, akik rendkívül nyugodt természettel rendelkeznek, így egészséges hosszú életre számíthatsz! Optimista vagy, aki mindig megtalálja a kiutat a kellemetlen helyzetekből! Ennek a személyiség típusnak talán az lehet az árnyoldala, hogy nem könnyen éled meg, sőt elfojtod a negatív érzelmeidet!

Azokat, akik az ötödik hópihét választják, az emberek túlnyomó többsége tiszteli, mivel sok minden történt veled az életben, amit okosan átgondoltál, és életbölcsességgé fordítottál! Mágnesként vonzza az embereket a tudásod, és szívesen fordulnak hozzád tanácsért! Ennek a személyiségnek az az árnyoldala, hogy sokszor szétforgácsolod magad, és nem jut időd a saját dolgaidra, mert mások problémáit segítesz megoldani!

Akik a hatodik hópihét választják, rendkívül egyenes jellemmel rendelkeznek, a végletek emberei! Nem ismersz kompromisszumot, és rendkívül szókimondó, őszinte ember vagy! Ennek a személyiségnek az árnyoldala, hogy sokszor megosztó lehetsz: vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem szeretnek az emberek!

Ha hetedik hópihét választottad, rendkívüli intelligenciával rendelkezel! Szeretsz rejtvényeket megoldani, és minden helyzetből megtalálod a kiutat! Mivel szereted a kihívásokat, és a tökéletességre törekszel, nem állhat eléd semmilyen akadály!

Akik a nyolcadik számú hópihét választják, erős karakterrel rendelkeznek, ami szívós és makacs személyiséggel párosul! Senki vagy semmi nem állhat az utadba, hogy a kitűzött célodat elérd! Nem látsz magad előtt semmi mást, csak azt, hogy elérd a célt, illetve megvédd a szeretteidet, akikhez rendkívül hűséges vagy! Ennek a típusnak a hátránya, hogy hajlamos vagy túlvállalni magad!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés

Hirdetés