Csináld meg ezt a keveréket: lefogysz és elkezdenek eltűnni a gyulladások a testedből, ráadásul enyhítheti a pajzsmirigy problémákat is .

A testsúly problémák hátterében sok esetben a szervezet valamely egyensúly zavara áll, így többek között pajzsmirigy rendellenesség. Ha a pajzsmirigy alulműködik, a szükségesnél kevesebbet termel a tiroxin nevű hormonól.

Márpedig ez a hormon igen fontos az emberi test számára, mivel ez szabályozza az agy, a szív, valamint a légzés folyamatát, továbbá a koleszterin és a testhőmérséklet szintjét a testben. Ezért a hormon elégtelen szintje számos egészségügyi problémával összefüggésben állhat.

Pajzsmirigy alulműködésre (is) utalhatnak az alábbi tünetek. Ha ezek közül több is tartósan fennáll, érdemes orvoshoz fordulni:

Hirdetés

Túlsúly túlzott étkezés nélkül, memóriazavar, szorulás, fáradékonyság és gyengeség, lábgörcs, a haj kiszáradása és hullása, a bőr kiszáradása, hideg intolerancia, ingerlékenység, illetve rossz kedv.

Az alábbiakban egy olyan természetes anyagokból álló keveréket javaslunk, amely segíthet abban, hogy hatékonyan megküzdj a túlsúly okozta problémákkal, javítja az egész test egyensúlyi állapotát, és akár még az esetleges pajzsmirigy problémákra is jótékony hatással lehet.

Hirdetés

Így készítsük el: forraljunk fel 2 pohár vizet, öntsünk hozzá egy csésze kipréselt áfonyalét, ¼ teáskanál szerecsendiót, ¼ teáskanál fahéjat, valamint ¼ teáskanál őrölt gyömbért. Ezután keverjük össze alaposan, és álljon 20 percet. Ezután öntsünk hozzá ¼ teáskanál frissen facsart citromlét, valamint  ¾ evőkanál frissen facsart narancslét, és már fogyaszthatjuk is.

Jó hatással lesz a közérzetedre és a tested egyensúlyi állapotára egyaránt! Remekül támogatja a fogyókúrát.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Ne fogyasszuk valamely összetevővel szembeni allergia vagy túlérzékenység esetén!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés