Árat emel a DIGI, jóval többe kerül majd a net és a TV: mutatjuk a tervezett árakat

Az infláció a hazai telekommunikációs szektort sem kíméli. Nőnek a működési költségek, amelyek pedig az előfizetői díjak változására is kihatnak.

Hirdetés

A DIGI közleményében árváltozást jelentett be a DIGI és az Invitel kábeltelevízió, internet és vezetékes telefon szolgáltatását, valamint a DIGI műholdas szolgáltatásaira vonatkozóan. A határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelek számára a díjak ugyanakkor a hűségidő végéig változatlanok.

Az önálló vezetékes internet szolgáltatásra vonatkozó előfizetések díja kettőezer forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetések szolgáltatásainak díja egyezer forinttal, míg a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai ezerötszáz forinttal emelkednek 2023 januárjától.

Hirdetés

Az előfizetői igények és ügyfélélmény biztosítása mellett a DIGI közleménye értelmében a cég továbbra is elkötelezett a kedvező ár-érték arányú, magas minőségű szolgáltatások mellett. Ezért a díjváltozással együtt a DIGI hűségprogramot és e-Pack néven új elektronikus számlázási csomagot és ehhez kapcsolódó kedvezményt is bevezet.

Ezzel a tizenkét havi hűségidőt vállaló ügyfelek számára – a január 1-től érvényes listaárakhoz képest – egy termék esetében ötszáz forint, a 2 vagy 3 szolgáltatásra előfizetőknél ezer forint havidíj kedvezményt biztosít a szolgáltató.

Hirdetés

Hirdetés

Ezen felül az új e-Pack csomaghoz tartozó kedvezmény aktiválása további havi ötszáz forint díjkedvezményt jelenthet a DIGI ügyfeleinek.

Ezzel az új díjkedvezménnyel valamennyi vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő előfizetőnek lehetősége van élni. A korábban elektronikus számlázásra átállt ügyfeleknek is nyilatkozatot kell tenniök, ha az új e-Pack csomagot és a hozzá tartozó kedvezménnyel élni szeretnének.

A kedvezményeket az új előfizetők és azok is igénybe vehetik, akiknek már lejárt a hűségidejük. A kedvezmények érvényesítésére a számlalevelek kézhezvételétől, legkorábban idén november hó 11. napjától lesz majd lehetőség.

Az előfizetők a januártól érvényes árakról, feltételekről és a kedvezmények igénybevételének részleteiről a részükre a számlalevéllel együtt kiküldött tájékoztatóból, továbbá a szolgáltató weboldalán elérhető Általános Szerződési Feltételekből, vagy a www.digi.hu/kedvezmények oldalon kaphatnak teljes körű tájékoztatást.

A DIGI közleménye kitér arra is, hogy az új és meglévő előfizetők az elektronikus számlázásra való áttérésről, valamint a hűségidő vállalásáról a DIGI online ügyfélkapuján keresztül (ugyfelkapu.digi.hu), mobilalkalmazása segítségével, illetve a DIGI és Invitel országosan működő ötvenöt ügyfélszolgálati pontján, továbbá ezen kívül a 1272-es telefonszámon tájékozódhatnak, valamint nyilatkozhatnak.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés

Hirdetés