Fény derült rá, mit titkolnak a férfiak a világ elől: 11 igazság a férfiakról, amit eltitkolnak mások elől

A statisztikák érdekes adatokkal szolgálnak arról, hogy a férfi és a női nem közti különbségek nem merülnek ki abban, hogy a nők tovább élnek, és természetesen a két nem testfelépítése különbözik egymástól.

Egyrészt ha valamit leejtenek, a nők leguggolnak, a férfiak pedig ehelyett lehajolnak érte.

Másrészt a legtöbb férfi a sportos testalkatot a csontsovány lányok elé helyezi, tévhit tehát, hogy a csontos testalkatú nők lennének a legnépszerűbbek.

Hirdetés

Harmadrészt, ha azt látod, hogy egy férfi az övére teszi az ujját, az valószínűleg azért van, mert egy ösztönös pózt vesz fel, hogy felhívja magára egy nő figyelmét. Mindez büszkeséget, erőt és bátorságot sugall.

Negyedrészt a férfiak a közhiedelemmel ellentétben más férfiak bókjait is megbecsülik. Sőt ezeknek még jobban örülnek, mivel őszintébbnek érzik őket, mint ha nőktől kapnak bókot.

Ötödrészt a férfi barátság közös érdeklődésre épül, a női baráti kapcsolatokkal ellentétben, mert ezek érzelmi alapokon és egymás támogatásán nyugszanak.

Hirdetés

Hatodrészt a férfiak dupla annyit fogyasztanak, amikor női társaságban étkeznek. Valahol ez is a férfi büszkeség külső megnyilvánulásai közé tartozik.

Hetedrészt a korral egyre lazább is lengébb ruhákat hordanak a férfiak, ami összefügghet azzal, hogy a izomtömeg a korral csökken.

A férfiak életéből köze egy teljes év telik el azzal, hogy a nőket nézegetik. Tanulmányok szerint átlagosan nagyjából napi háromnegyed órát töltenek el a nőket nézegetve, míg a nők esetében ez az idő kevesebb mint a fele.

A férfiak életmódját elsősorban az intelligencia szintjük befolyásolja: döntéseiket és az életútjukat elsősorban ez a faktor határozza meg a stockholmi Karolinska Intézet kutatócsoportja szerint. Ez hatással van az alkoholfogyasztásra, a dohányzásra, és egy csomó más szokásra is. Természetesen az alacsonyabb IQ szinttel rendelkező férfiak azok, akiknek több káros szokásuk van.

A férfiak rémálmai elsősorban földönkívüliekről és katasztrófákról, valamint konfliktusokról szólnak, szemben a nők rémálmaival, amelyek családi feszültségekről és tragédiákról szoktak szólni.

Neked mi a véleményed? Tényleg így van?

Hirdetés