Egyél ebből az ételből lefekvés előtt, és olvadni fog az utálatos hasi zsír…

Vajon elég az érdemi fogyáshoz, ha sokat mozgunk? A válasz igen és nem…

Ahhoz, hogy érdemben fogyni tudjunk, a kalórabevitelnek ténylegesen kevesebbnek kell lennie annál, mint amennyit a szervezetünk adott idő alatt eléget. Minél nagyobb ez a különbözet, annál több súlyt veszítünk. Persze érdemes egy mértékletes, jó ütemet tartani ahelyett, hogy hirtelen drasztikus éhezéssel veszélyeztetnénk az egészségünket.

Az egyik legfontosabb kulcs viszont az, hogy a nap folyamán a lehető legtovább legyen aktív a zsírégetés folyamata. A legtöbb edzésforma csak addig égeti a zsírt, ameddig mozgunk. Persze vannak kivételek, de ha szeretnél alvás közben is fogyni, pont az étkezést hívhatod segítségül. Van egy élelmiszer, amely tudományosan igazoltan segít a zsírégetés folyamatát az éjjeli órákban is aktívan tartani:

Hirdetés

Hirdetés

Bizony, a válasz a túró! Ez az egyszerű élelmiszer segít az ideális testsúlyt elérni és megtartani, gyorsítja az anyagcserét, ugyanakkor kiváló kalcium és B12-vitamin forrás.

A Cambridge-i Egyetemen végzett tanulmány igazolta, hogy ha csak egy kistányérnyi túrót megeszel lefekvés előtt, az elkezdi lebontani a hasi zsírt, ráadásul az éjszakai órkban dolgozik, amikor alszunk.

Hasznos volt? Ne felejsdt el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés