A férj egy nap csak úgy a semmiből elájult. Miután magához tért, NAGYON ERŐS dologra jött rá a feleségével, 4 gyermeke anyjával kapcsolatban

Wayne és Sharleen Meyers, egy ausztrál pár már hosszú ideje élt egymással párkapcsolatban, aztán végül 2004-ben összes is házasodtak. A boldog kapcsolatból négy gyermekük is született.

Hirdetés!

2009-ben azonban mindez a boldogság egy csapásra megrendült… Történt egy olyan esemény, ami gyökeresen felkavarta a család életét. A férfi egy perzselően forró ausztrál nyári napon éppen a munkáját végezte targoncavezetőként, amikor hőgutát kapott, és azonnal elájult.

Hirdetés!

Bevitték a kórházba, és fizikailag nagyon hamar jobban is lett. Akkor következett azonban a nagy meglepetés, amikor a felesége bement hozzá, és a férfi nem ismerte meg!

Az orvosok rájöttek, hogy Wayne retrográd amnéziában szenved, ami azt jelenti, hogy egy bizonyos időpont (az ő esetében 1989) utáni emlékei eltűntek. Az orvos azonban elmondta a családnak, hogy az ilyen betegek esetében az emlékek hamar visszatérnek.

Hirdetés!

A férfi esete azonban súlyosnak bizonyult,  napok múltán sem emlékezett sem a feleségére, sem pedig a gyerekeire. Édesanyja megnyugtatására végül elfogadta, hogy a felesége vigye őt haza, és ápolja tovább.

A felesége odaadóan ápolta Wayne-t, és a gyerekekkel együtt olyan történeteket meséltek neki, amelyeket közösen éltek át, valamint családi albumokat mutogattak neki annak érdekében, hogy térjenek vissza az emlékei.

A férfinak azonban sajnos mind a mai napig nem változott az állapota, a kieső 20 évre vonatkozó emlékei egyáltalán nem tértek vissza.

Ám ennek ellenére valami csodálatos dolog történt, ismét beleszeretett az őt odaadóan ápoló, hűséges asszonyba, és 2014-ben ismét feleségül vette a feleségét.

Nem sokakkal történik ilyesmi, hogy kétszer házasodjanak meg ugyanazzal az emberrel!

Hirdetés!