Elválaszthatatlan barátok: A kidobott kutyus napokon át gondoskodott a szintén árva kiscicáról

Mivel a kutya háziállat, és teljes mértékben háziasították, ezért sajnos a szabad környezetben, önmaga nem rendelkezik túlzottan jó túlélési esélyekkel. Magyarul az ebeknek gazdára van szükségük, mert különben veszélyben van a mindennapi túlélésük is.

Hirdetés

Éppen ezért akkora kegyetlenség, ha egy ember kidobja a kutyáját. Gondoljunk csak bele: a kutyák soha nem dobnának ki minket…

Ebben a megható történetben egy kutyus szerepel, akit feltehetően egy kis cicával együtt dobott ki a gazdája, a kutya pedig napokon keresztül gondoskodott a kiscicáról.

Hirdetés

Egy biztos: az állatvédők együtt találták meg a két kis jószágot, ahogy összebújva védekeztek a hideg ellen. Miután biztonságba helyezték az állatokat, kiderült, hogy a kutya álterhes, és ez megmagyarázta, hogyan tudta táplálni a kiscicát.

Szerencsére egyik állatnak sem esett semmi komolyabb baja, és az állatmenhelyen sem töltöttek igazán sok időt, hamar szerető, új gazdira találtak, ráadásul nem kellett elválniuk egymástól. A barátság nyilván életük végéig kitart, nem fogják elfelejteni azokat a napokat, amikor csak egymásra számíthattak. Most már biztonságban, és nem utolsó sorban megfelelő körülmények között élhetik tovább az életüket, sok szeretetet adhatnak új gazdájuknak!

Hirdetés

Hirdetés

Borzasztónak tartjuk, hogy még manapság is sok cicát és kutyát hagynak el a gazdáik, annak a széles körű ismeretterjesztésnek az ellenére, amelyből az embereknek már egyértelműen illik tudniuk, hogy milyen veszélynek teszik ki a felelőtlen gazdák ezeket a szegény kis állatokat. Az viszont szívmelengető, hogy ez a két állat milyen ügyesen feltalálta magát ebben a helyzetben. És persze az is, hogy jó emberek a segítségükre siettek!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák a két aranyos állatot!

Hirdetés