Ennek a fotónak az alján olyasmit látsz, aminek csupán 1 a 200 millióhoz az esélye!

Amber Ertleynek és Levi Nelsonnak már volt két szép kislányuk, de szerettek volna még egy harmadik kisbabát. A babaprojekt terv szerint haladt, és a család úszott a boldogságban….

Az ultrahangos vizsgálat azonban meglepő eredményt hozott: kiderült, hogy nem is egy, hanem három csöppség növekszik az asszony szíve alatt. A hármasikrek egyébként rendkívül ritkák természetes úton, így ez már önmagában kivételes áldást jelent.

A család úgy döntött, meg tud birkózni a hármas gyermekáldással, és boldogságuk csak tovább nőtt attól, hogy így összesen már 5 gyerekük lesz. A nagy napon nemcsak, hogy rendben megszületett a három kisbaba, azonban még egy nagy meglepetés érte a fiatal párt: fény derült arra, hogy a kicsik mindannyian egypetéjű ikrek. Ez hármas ikrek esetében 200 millióból egyszer történik csak meg!

Hirdetés

Hirdetés

Bár az egyik kislány szíve megállt a születése után, és az orvosok alaposan megküzdöttek az életért, majd pár hónapig kórházban kellett lennie, azonban remek hír, hogy mára már mind a három kisbaba egészséges!

A család rendkívül boldog, és a történet happy enddel ért véget. Ugye, hogy milyen gyönyörűek?

Neked mi a véleményed?

Hirdetés