Remek kis TESZT: a kiválasztott ruha megmondja, hogy állsz a nőiességedhez

Melyik ruha ragadja meg a figyelmedet elsőre, és melyiket választanád? Olvasd el a hozzá tartozó leírást, és kiderül, hogy állsz a nőiességedhez!

Hirdetés

1. Ruha: Kifinomult

Tulajdonképpen bármit is vegyél fel, nagyon nőies, és rendkívül stílusos jelenség vagy. Stílusod kifinomult és elegáns. Sok esetben mások is tőled kérnek stílustanácsot, de könnyen lehet, hogy egyéb kérdésekben is hozzád fordulnak, mivel erős a személyiséged. Ez azonban sajnos azzal is együtt jár, hogy viszonylag nehezen tudsz párt találni. Nem vagy egy megalkuvó típus, nem éred be akármivel vagy akárkivel!

Hirdetés

2. Ruha: Őszinte és szorgalmas

Egyenes, szókimondó és rendkívül nagy munkabírással rendelkező hölgy vagy, aki hisz a klasszikus értékekben. Emellett ugyanakkor bájos vagy és vonzó, annak ellenére, hogy szívesen hordasz bármit, amit kényelmesnek találsz. Nem törekszel rá, hogy másokat lenyűgözz a külsőddel, mégis mindig vannak olyanok, akikre vagy hatást teszel. A személyiséged árnyoldala sokszor éppen a túlzott hűséged az, hogy nagyon ragaszkodsz az elveidhez, anélkül, hogy ezt másokon is számonkérnéd.

3. Ruha: Titokzatos

Intelligens és titokzatos hölgy vagy, aki senkinek sem köt több információt az orrára, mint ami feltétlenül szükséges. Mindez egy olyan vonzerőt kölcsönözni a személyiségednek, amely könnyedén a vonzáskörébe képes vonni a férfiakat, bár erről nincs mindig tudomásod. Kevés barátod van, ám rájuk mindig számíthatsz! Ugyanakkor néha egy kicsit magadnak való lehetsz…

4. Ruha: Gyengéd és jószívű

Gondoskodó és a lényed legmélyééig ártatlan, segítőkész típusba tartozol. Nagyon fontos számodra, hogy segíts másokon, és gondoskodj róluk. Hűséges vagy, és rád mindig számítani lehet, ezt azonban ők nem mindig értékelik kellőképpen. Magaddal szemben maximalista vagy, és félsz a legkisebb hibától is.

5. Ruha: A tökéletes nő

Szenvedélyes vagy és törekszel a tökéletességre, amelyet életed számos területén valóban  meg is közelítesz. Mind édesanyaként, mind a párkapcsolatban, mind pedig barátként remekül megállod a helyed, és a háztartást is kiválóan vezeted. Úgy érzed, csak akkor vagy képes irányítani az életed egy adott területét, ha kifejezetten kiemelkedő vagy benne. Ez néha a kontroll érzetének elvesztéséhez, vagy ahhoz vezethet, hogy túlzottan is megpróbálod azt megszerezni.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés