Ez a 7 éves kissrác megmentette a kishúga életét egy kutyatámadásban: “Ha valakinek meg kellett volna halnia, az én legyek, hiszen én vagyok az ő nagy testvére”

Ez a kisfiú (Bridger Walker, Cheyenne, Wyoming) és kishúga borzalmas helyzetbe kerültek, amikor egy németjuhász kutya támadt a kislányra. Bátyja megvédte fiatalabb testvérét, de ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett.

Hirdetés

Az eset nagy nyilvánosságot kapott, és számos társadalmi- és magánintézmény ajánlotta fel a segítségét a hős kisfiúnak. A legjobb orvosi kezelést kapta, így a hegei szépen gyógyulnak.

Azonban talán a legnagyobb dolog, ami ezután történt vele, hogy boksz világbajnok lett! Igen, nem tévedés! A boksz világszervezet (WBC) úgy döntött, hogy a kisfiú hősies kiállásával kiérdemelte a hivatalos világbajnoki övet, amellyel teljes jogú világbajnoki cím jár. És ez még nem minden…

Hirdetés

Hirdetés

Történelmi rekordot is elért ezzel, ugyanis ő a valaha volt legfiatalabb világbajnok az összes küzdősportot figyelembe véve.

A kisfiú mindig röviden beszélt a történtekről. Egy ízben szerényen csak ennyit mondott: “Ha valakinek meg kellett volna halnia, az én legyek, hiszen én vagyok az ő nagy testvére”

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés