Bámulatos! Ezt jelenti a csuklóra kötött fekete fonal!

Korábban már írtunk arról, hogy mit jelent, hogyha valaki piros vonalat visel a bal csuklóján. Most arról lesz szó, mit jelent, és mire jó a csuklóra, bokára, derékra, vagy éppen a hajba kötött fekete fonal.

Hirdetés

A hinduk hite szerint nagy erővel rendelkező talizmánról van szó, amelyet általában szintén a bal csuklóra szoktak kötni, és a gonosz szellemek, valamint a negatív mantrák ellen is véd. A kisgyermekek bokájára is szoktak kötni ilyen talizmánt a rontások ellen, mert az eltereli a gonosz szellemek figyelmét.

De miért a fekete szín? Ez a szín véd a rossz ellen, így többek között a szemmel veréssel szemben. Ez most különösen aktuális, ugyanis az irigység, féltékenység a mai korban egyre gyakoribb.

Hirdetés

Az ősi hit szerint segíti a lelki gyógyulást, a régi sérelmek feldolgozását. Támogatja az anyagi jólétet, és az előrehaladást a karrierünk terén. Segít abban is, hogy az öt elem egyensúlya fennmaradjon a testben. Ezek az elemek: a levegő, a Föld, a víz, a tűz, valamint a fa.

Hirdetés

A fekete fonalat nemcsak a csuklóra, vagy a bokára köthetjük, de akár a hajunkba is.

Hirdetés

Az ősi hit úgy tartja, hogy ha veszünk egy fekete pamut vonalat, kötünk rá kilenc csomót, és a bejárati ajtónk kilincsére akasztjuk, az meghozza a gazdagságot és a jólétet az életünkbe!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés