Ez a rendőr arra kéri az asszonyt, hogy nyissa fel a csomagtartóját – amit a kamera felvesz, az futótűzként terjed az interneten

Chy-Niece Thacker egy állásinterjúra tartott, amikor egy rendőr megállította. Arra kérte, hogy nyissa fel a csomagtartót. Az asszony megijedt, hogy mi fog történni.

A rendőr megállapította, hogy a nő egyik féklámpája sem működőképes, ami azért is volt hihetetlen az asszony számára, mert egy hónapja cseréltette ki őket.

Elmondta a rendőrnek, hogy az autószerelő már azért 600 $-t (ami nagyjából 180 000 Ft-nak felel meg) akart elkérni, hogy az autó vezetékeit megvizsgálja.

Hirdetés

Az asszony úgy gondolta, a rendőr most biztosan megbünteti, ám valami teljesen mást tett! Megkérte a nőt, hogy nyissa fel a csomagtartót, és elkezdett tenni-venni a vezetékekkel a lámpák mögött.

Hirdetés

Hamarosan tökéletesen működtek a féklámpák.

Az asszonyt annyira meghatotta, hogy a rendőr büntetés helyett segítséget nyújtott neki, hogy megosztotta a Facebookon a jelenetet. Az internet népe hatalmas lelkesedéssel fogadta ezt az önzetlen és nemes lelkű cselekedetet, és több százezren kedvelték és osztották meg a bejegyzést.

Így is lehet egymáshoz állni! Neked mi a véleményed?

Hirdetés