Ezt jobb lett volna nem tudni! Megfejtették Nostradamus jövendöléseit: szörnyű, ami ránk vár 2022-ben

Mindenki hallotta már Nostradamus nevét, és sokan figyelemmel kísérik a próféciáit is. Rémisztő jóslatainak sajnos jelentős része teljesedik be évről évre.

Természetesen ezeknek a ködös jóslatoknak az értelmezése örökös vitát vált ki, sokak szó szerint értelmezik őket, míg mások úgy gondolják, hogy a próféciákat minden esetben elvontan kell érteni.

Akár így, akár úgy, de Nostradamus 2022-re sem jósol túlzottan pozitív dolgokat. És még finomak voltunk. Most ezekből szemezgetünk.

Hirdetés

A jós többek között arról ír, hogy 2022-ben a halottak feltámadnak. Ha ezt szó szerint értjük, valamiféle zombi apokalipszisként lehetne értelmezni, vagy egy veszettséggel kapcsolatos járványként. Ennél azért optimistább értelmezés az, mely szerint az orvostudomány áttörést ér el a feltámasztásra vonatkozó kísérletek terén.

Hirdetés

A jóslatokban találhatunk utalást egy európai tűzhányó, feltehetően a Vezúv óriási kitörésére, valamint Észak- Amerika területét megrázó giga földrengés sorozatra (azt mondják, ezt a Yellowstone szuper vulkán kitörése idézheti elő).

Ha ez még nem lenne elég, Nostradamus minden egyes kontinensre különböző és válogatott időjárási katasztrófákat, szuperviharokat, és globális politikai átrendeződést is jósol.

Azt már megszokhattuk, hogy Nostradamus sok negatív dolgot jövendölt a világnak, amelyek egy része rendszerint beválik, de szerencsére a többsége nem. Reméljük, hogy minél kevesebb válik valóra! Neked mi a véleményed?

Hirdetés