Kos, Oroszlán, Szűz, Rák, Ikrek, Bika! Erős energiabetörés érkezik a február 11-12-i hétvégére!

Kos

Már most küszöbön állnak azok a változások, amely a március során teljes fényükben bontakoznak majd ki: egyre több energiája lesz, amelyet azonban jól tesz, ha megfelelően használ ki.

Érdemes a hétvégén, amikor egy kicsit le tud lassítani, új dolgok tanulásába kezdenie, az ismereteknek komoly hasznát fogja venni már a közeljövőben.

Ne kérjen kölcsön pénzt és ne tegyen komoly ígéreteket, ezekre most nincs itt az idő. Bókolni viszont ne felejtsen el akár a családtagjait, akár a barátait megdicsérheti. Nagyon jól esik majd nekik!

Hirdetés!

Ne féljen kifejezni az érzéseit, ez segíthet tiszta vizet önteni a pohárba olyan kérdésekben, amelyekben az Ön körül élők bizonytalanok.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Hirdetés!

Bika

Ha az utóbbi időben elfordult, hogy bizonyos dolgokat túlreagált, figyeljen oda a személyes határaira, amelyeket másoknak is tiszteletben kell tartaniuk. Ám csak akkor tudják azokat tiszteletben tartani, ha Ön világosan megmutatja, és érezteti, hogy mi az, amit még elfogadhatónak tart, és mi az, amit már nem!

A hétvégén könnyen lehet, hogy kiváló ötlete támad. Ne hagyja elsikkadni, fogjon bele abba, hogy kidolgozza, hogyan tudná cselekvésre váltani az ötletét!

Érdemes odafigyelnie arra is, hogy kik azok az emberek, akikkel több gondolatát is megoszthatná, mert megbízhat bennük. Jól esik, ha mások is osztoznak egyes ötleteinkben, titkainkban. Illetve a másik oldalról: kik azok az emberek, akik érdemtelenek a bizalmára, és akiktől bizony óvnia kell a magánszféráját.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Hirdetés!

Ikrek

Bár Ön kiváló a problémák megoldásában, könnyen lehet, hogy néha elfeledkezik erről, és a félelmei foglyává válik. Azonban nem kell aggódnia: a barátai is mind Öntől kérnének tanácsot, ha valódi megoldásra lenne szükségük!

Érdemes tehát a tettek mezejére lépnie a jövő héten, ám a hétvégét még töltse pihenéssel, rákészüléssel, akár átgondolt felkészüléssel. Rengeteg kellemes és önfeledt perc várhat Önre családtagjai körében, ha képes most kikapcsolni.

Érdemes elgondolkodnia azon is, hogy kik azok az emberek a környezetében, akik segítik, és kik azok, akik alaptalan és rosszindulatú kritikájukkal megmérgezik a lelkét. Ha lehetséges, szakítsa meg velük a kapcsolatot, ha viszont ez nem megy, csökkentse a szerepüket az életében!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Hirdetés!

Rák

Könnyen lehet, hogy a hétvége, vagy annak valamely fontos eseménye nem a terveid szerint alakul. Azonban ne mérgelődj emiatt, a lelki nyugalmad megőrzése az első lépés, hogy mégis ki tudj kapcsolódni, és akár a legváratlanabb körülmények között is jól tudd érezni magad!

Ebből okulva érdemes átgondolnod, hogy a jövőre nézve hogyan tudnád jobban megtervezni a dolgokat, hogy azok az elképzeléseid szerint haladjanak.

Fordíts nagyobb figyelmet a Téged körülvevő emberekre, és mérlegeld, hogy kitől mit várhatsz. Könnyen lehet, hogy mostanában elhanyagoltál olyanokat, akiktől csak jót kaptál, és túlzottan sok időt, energiát szántál más olyan emberekre, akik viszont nincsenek Feléd jó szándékkal.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Oroszlán

Ez egy olyan időszak, amelyben komoly lelki érési, fejlődési folyamaton mész keresztül. A tapasztalatok és sokszor a szenvedések gyakorlatilag legyőzhetetlenné fognak tenni!

Az utóbbi időben nagyon sok időt fordítottál a feladataidra, és egy kicsit elhanyagoltad a szórakozást, kikapcsolódást, és a szeretteidet. Ezen a hétvégén tölts velük minél több időt, és fújd ki magad!

Agyad kikapcsolt állapotában automatikus bölcsességgel rááll a céljaid megvalósítására, így könnyen leeht, hogy anélkül támadnak jó ötleteid, hogy erőltetnéd!

Ha valaki bekóstol, mindenképpen érdemes kitartanod, és nem behódolnod neki, mivel a szándékai nem tiszták, még akkor sem, ha annyira meggyőző, hogy szinte már Te is elhiszed, hogy igaza van.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Szűz

Könnyen lehet, hogy a hétvége kevésbé örömteli meglepetést tartogat a számodra. Azonban attól, hogy annak elsőre nem örülsz, hosszú távon mindez a javadat fogja szolgálni,és megerősödve kerülsz majd ki belőle, az energiák komoly tisztulása várható a közeljövőben.

Szeretteid körében szokatlanul meleg hangulatú, érzelmes pillanatokat tölthetsz el a hétvégén, ezért érdemes családi programokat szervezned még abban az esetben is, ha az utóbbi időszakban ezek valamiért elmaradtak.

Ne hagyd, hogy mások megpróbáljanak kijátszani vagy az ujjuk köré csavarni. Bár nem biztos, hogy tudatos rossz szándék vezeti őket, semmiképpen sem szolgálja a hosszú távú fejlődésedet, ha könnyen befolyásolhatónak mutatkozol!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés!