Nyilas, Halak, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő! Nem semmi fordulatokat hoz a február 25-26-i hétvége!

Mérleg

Könnyen lehet, hogy a kedve nem túl jó ezekben a napokban. Azonban nem hagyhatja, hogy a rosszkedv és az energiahiány uralja az életét. Keresse a jó dolgokat az életében, mert biztosan vannak ilyenek! Ez a tudatosság  megmenti a hétvégéjét!

Előfordulhat, hogy csak büszkeségből vesz részt egy vitában, amelyről tudja, hogy nem vagy nem teljes egészében van igaza. Nem szégyen néha azt mondani a másiknak, hogy tévedtem. Meglátja,sokkal jobban érzi majd magát!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a környezetében élő nehéz emberekkel szemben hátráljon meg. Érdemes tudatosan számba vennie, kik Ön körül a problémás emberek és az energiavámpírok. Hogyan tudná őket jobban kezelni, vagy lehet, megszakítani velük a kapcsolatot?

Hirdetés!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Skorpió

Ha a céljai nem az előre kitűzött kerékvágásban haladnak a megvalósulás felé, érdemes felülvizsgálnia őket. Ez nem azt jelenti, hogy mondjon le róluk, csupán annyit, hogy a megvalósítást és az időkereteket érdemes átértékelnie.

Hirdetés!

Magánéletében könnyen lehet, hogy félreértések áldozata lesz. Hiába akar jót, mások félreérthetik a szavait, és ez kölcsönös csalódásokhoz vezethet. Éppen ezért érdemes nagyon konkrétan fogalmaznia, és kerülnie a felesleges vitát!

Érdemes elengednie a múltbéli sérelmeket, és ezeken túllépve újult erővel vághat bele a feladatai megvalósításába hétfőn.. Addig viszont pihenjen a családja körében! Megérdemli!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Hirdetés!

Nyilas

Könnyen lehet, hogy azon kapja magát, hogy egyes kötelezettségei teljesítése során azokban annyira profivá vált, hogy egyre rövidebb idő alatt el tudja azokat végezni, és egyre hatékonyabban halad velük.

Az így megspórolt időt mindenképpen a jól megérdemelt pihenésre fordítsa, kapcsoljon ki, élvezze a családi életét és azt, hogy gondolatai végre szabadon csaponghatnak. Próbáljon ki új dolgokat, amelyekkel már régen “kacérkodott”, de eddig sosem mert belekezdeni.

Vigyázzon a titkaira, mert előfordulhat, hogy olyan személyeket avatott be fontos dolgokba, akiket nem kellett volna. Próbáljon minél kevesebbet kiadni magából a megbízhatatlan vagy nem tiszta szándékú embereknek.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Bak

Ebben az időszakban könnyen lehet, hogy egy különös nyugalmat, pozitív energiát érez. A Vénusz most kedvezően áll az Ön csillagjegye számára. Ezzel az energiával könnyen megoldhatja esetleges párkapcsolati, családi problémáit.

Hirdetés!

Ráadásul másoknak is tud segíteni, hogy ne essenek bele állandóan ugyanazokba a hibákba. Bár nem biztos, hogy azonnal kimutatják a hálájukat, de hosszú távon rá fognak jönni, hogy milyen sokat köszönhetnek Önnek.

Most, hogy egy kicsit lelassít, eszébe jut majd egy tevékenység, egy ember, egy ötlet, amivel/akivel már régen szeretne többet foglalkozni, de eddig a taposómalom miatt ez valahogy elmaradt. Hát most itt az idő!

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Vízöntő

Lehetséges, hogy egy kicsit figyelmetlen és feledékeny volt az elmúlt időszakban. Ha gondot okoz megjegyezni bizonyos dolgokat, mert annyifelé járnak a gondolatai, akkor érdemes feljegyeznie a fontosabb eseményeket, kötelezettségeit.

A túlzások nem állnak majd távol Öntől ezen a hétvégén. Ám ha azokra tudatos, irányítása alatt tarthatja az érzelmeit, elkerülve ezzel azt, hogy helyrehozhatatlan károk keletkezzenek az emberi kapcsolataiban.

Ha mostanában nincs a csúcson az önbizalma, érdemes elgondolkodnia azon, hogy hogyan javíthatná azt. Például ha elégedetlen a külsejével vagy az egészségével, mit tudna tenni, hogy ezen változtasson?

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

Halak

Könnyen lehet, hogy kialakul Önben egy vágy, hogy megújuljon, megszabaduljon mindentől, ami a régihez, és esetleg rossz élményekhez köti. Azonban ne hagyja, hogy ez a késztetés túlzásokra ragadtassa: szüksége van mozgástérre és változásra, de ne öntse ki a gyereket a fürdővízzel.

Jól eső frissességgel töltheti el, ha korán lefekszik, alaposan kialussza magát, és reggel korán kel fel. Érdemes másokkal közös programokat megbeszélnie a hétvégére, és ha az Ön körül élők rászorulnak, kínálja fel nekik a segítségét bátrán. Meglátja, hogy viszonozni fogják, és nagyon jól esik majd nekik, hogy gondolt rájuk!

Előfordulhat, hogy már csupán azzal sokat segít valakinek, hogy meghallgatja, mi nyomja a szívét. Vannak olyan emberek, akik semmire se vágynak ennél jobban.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés!