Hátsó felünk formája elkotyogja, milyen a lelki alkatunk

A fizikai testünk formája sokszor és sokféleképpen árulkodik lelki alkatunkról. Sok szó esett már a kisujjunk, hüvelykujjunk, vagy akár a fejformánk és a személyiségünk összefüggéseiről. Most egy igen árulkodó, azonban talán egy kicsit elhanyagolt területtel foglalkozunk: a hátsó felünk formája és a lelki alkatunk közti összefüggésekkel:

Hirdetés

Négyzet alakú:

Tökéletesség mániás vagy, és mindig a 100 %-ra törekszel: se magadban se másokban nem tudod könnyen elfogadni a hibákat. Bár a tökéletességre törekvés rendkívül sok energiádat felemészti, ugyanakkor igen erősen motivál is. Mindent elkövetsz annak érdekében, hogy rendbe tartsd a világodat, mert pontosan tudod, hogy minek hogyan kell történnie: imádsz tervezni! Céljaidat mindig beteljesíted, időbeosztás terén pedig verhetetlen vagy! Ugyanakkor fejlődési lehetőséget is bőven tartogat ez a személyiség típus: sokat javíthatsz a saját hétköznapjaidon, ha nem feszülsz rá úgy a dolgokra, nem bántod magad az esetleges hibákért: senki sem lehet hibátlan!

Kör alakú:

Spontán lelki alkattal rendelkezel, aki imád minél több érzést és élményt magába szippantani! Általában nem a racionális elmédet, hanem intuíciódat és érzelmeidet hívod segítségül, amikor döntésre kényszerülsz. Imádsz új dolgokat kipróbálni, átlépni a komfortzónád határait, nagyon erősen megéled az álmaidat, amelyekért bármit megtennél! Ami a szíveden, az a szádon, rendkívül egyenes és szókimondó ember vagy, amelyből néha problémáid is származtak már! Ennek ellenére az igazság a legfontosabb a számodra, és ezt másoktól is elvárod. Sajnos nehezedre esik azonban összeszedettnek lenni, és életedből hiányzik a rendszer. Érdemes ezeken a területeken fejlődnöd, mert úgy számos problémát el tudnál kerülni!

Hirdetés

Szív alakú:

Számodra az egész világon a legfontosabbak az emberek: a hozzád közel állók, a családod és a barátaid! A világot érzelmeiden, különösen pozitív érzelmeiden, így a szereteteden keresztül éled meg! Teljes szívedet beleteszed minden emberi kapcsolatodba, azonban meg kell tanulnod, hogy nem minden ember ilyen tiszta szívű, makulátlan és jó szándékú. Nem arról van szó, hogy te csinálsz valamit rosszul, mert te egy nagyon szeretni való ember vagy, viszont érdemes elsajátítanod az önvédelem alapjait: így fejlődni tudsz, és kevesebb sérülés ér majd.

Hirdetés

Háromszög alakú:

Rendkívül nagy munkabírású, és jól motivált ember vagy, akinek nem kell a szomszédba mennie észért sem. Nagyon ügyesen megoldod az egyes problémákat. Mivel így sokkal gyorsabban szerzel tapasztalatot másoknál, határozott és kifejezetten kellemes kisugárzással bírsz már igen fiatalon: 40 év fölött pedig akár még karizmatikusnak is mondható a kisugárzásod! Emiatt könnyen megszerzed az emberek szimpátiáját, annak ellenére, hogy te magad nem is törekszel erre. Külső megjelenésed kiegyensúlyozott és mindig ápolt, és bár nem szereted a feltűnést, nagyon gyakran előfordul, hogy a figyelem középpontjába kerülsz.

Te mit gondolsz?

Hirdetés

Hirdetés