1977-ben randevúztak először, de a férfi utána nem hívta fel a nőt: 33 év kellett, hogy megtudja, miért!

Rick Hayward és Karen Lynch tizenhét évesek voltak, amikor először randiztak még 1977-ben. Fagyiztak, bowlingoztak, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

Hirdetés

Éppen ezért is lepődött meg a lány, amiért a srác soha többet nem hívta őt, így nagy bánatára nem került sor a második randira. Rick igen visszahúzódó, félénk srác volt akkoriban, és nem volt könnyű számára már az sem, hogy egyáltalán elhívja a lányt az első randira. A második randi előtt pedig még inkább félt a visszautasítástól, és azért nem merte felhívni őt. Ahogy telt és múlt az idő, egyre biztosabb lett benne, hogy a lány neheztel rá, így elengedte a dolgot annak ellenére, hogy szívesen találkozott volna Karennel.

Aztán úgy hozta az élet, hogy mindkét fiatal talált magának párt, összeházasodtak, és gyermekeik születtek. Aztán évtizedek múltán elváltak az első párjuktól, gyakorlatilag szinte egyszerre.

Hirdetés

2010-ben Rick a Facebookot böngészte, és meglátta Karen fényképét. Eszébe jutott minden, ami 33 évvel korábban történt, és úgy döntött, jár kettőjüknek egy második esély: kezdeményezett, és elhívta Karent egy a második randira, 33 év elteltével!

A pár története innentől egyenesbe állt, összeházasodtak, és azóta rendkívül boldogan élnek együtt. Úgy érzik, hogy nemcsak szerelmesek, de a legjobb barátok is, és csakis egymással teljes az életük!

Hirdetés

A történetük azt mutatja, hogy sohasem késő: a szerelem mindig utat talál, és legyőzi a nehézségeket!

Te mit gondolsz?

Hirdetés

Hirdetés