Ha az alábbi 7 jelből 5 igaz Rád, hogy erős személyes aurával rendelkezel

Az Aura egy misztikus dolog, sokan a kisugárzással, személyesen energiával azonosítják, még azok, akik a spiritualitásban mélyebben hisznek, az ősi tanítások szerinti energiatérrel. Akármelyik legyen is, erős aurával rendelkezni jó dolog, mert ez egy stabil személyiséget feltételez, és azt jelzi, hogy rendben vannak a hétköznapjaink, vagy legalábbis megvan bennünk a határozott képesség, hogy rendbe tegyük azokat.

Hirdetés

Vajon te erős aurával rendelkezel? Az alábbi jelekből tudhatod, hogy erős az aurád (ha az alábbiak közül legalább 5 igaz Rád):

Optimista vagy, és mindig emelt fejjel nézel a jövőbe, bármi történik veled, képes vagy abból profitálni, és kihozni belőle a legjobbat.

Hirdetés

Nem vagy hajlamos arra, hogy problémázz, mindig a megoldásokat keresed, és rendkívül találékony ember, aki két lábbal áll a földön, de észért se kell a szomszédba menned.

Fizikai egészséged rendben van, nem kínoznak krónikus, a mindennapjaidat megkeserítő betegségek. Ha mégis lenne ilyen, előbb-utóbb túllendülsz rajta.

Mások azt mondjak rád, hogy szerencsés vagy, a látszólag véletlen események közül sok kedvez neked, és segít abban, hogy sikereket érj el!

Hirdetés

Fizikai erőd is teljesen rendben van, izmos, erős, nagy teherbírású ember vagy.

Remek vezető vagy, mivel erőteljes kisugárzással, és határozott véleménnyel rendelkezel. Mások felnéznek rád, és elfogadják a döntéseidet! Nyitott vagy, nem áll távol tőled a kreativitás, és hajlamos vagy olyan megoldásokat találni a helyzetekre, amelyek a legtöbb embernek nem jutnának eszébe!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés