Nyilas,Vízöntő,Halak,Mérleg,Bak,Skorpió: ez áll a csillagokban a hét második felére

MÉRLEG

Ez a hét több olyan eseményt is tartogatott számomra, amelyek kibillentették a megszokott lelki egyensúlyodból, és új tapasztalatokkal gazdagítottak téged! A hét  második fele viszont már inkább az emberi kapcsolatokról fog szólni, új barátságokat kötni, és olyan, azoknál kicsit felszínesebb emberi kapcsolatokat is létesítesz, amelyek nemcsak, hogy hosszútávon elkísérnek, de az életed minden területére kihatnak majd!

Hirdetés

SKORPIÓ

Időhiánnyal küzdesz ezen a héten, miközben erős késztetések munkálnak benned több irányban is! A tárgyaid a szokottnál nagyobb eséllyel mennek tönkre, könnyen lehet, hogy háztartási eszközök, gépek javítása miatt kell majd nemvárt kiadásokat elszenvedned! Az utóbbi napokban eluralkodott feledékenységed pár nap múlva elmúlik, és koncentrációs képességet visszatér!

NYILAS

A szakmád egy területén egyre több új ismerettel gazdagszol, amelyek egyre egyedibbek, és jó úton haladsz afelé, hogy szaktekintélyként nézzenek rád! Lendületed töretlen, egyre több emberrel beszélgetsz ezekről a dolgokról, és folyamatosan erősítitek, és integráljátok egymás ismereteit!

BAK

Továbbra is tart a viszonylag alacsonyabb, energetikai állapotú időszak, amely nem kedvez a feladatok végrehajtásának, és sajnos lehet, hogy a karrierednek sem. Annál többet tesz emberi kapcsolataidért, amelyek az utóbbi napokban látványos javulásnak indultak, és ez a folyamat a hét második felében is folytatódik! Egyre több örömet és nyugalmat találsz ezekben a kapcsolatokban!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Sok tekintetben válaszút elé érkeztél, mivel azok a dolgok, amelyek korábban működtek az életedben, ideértve akár a személyes kapcsolataidat, illetve a korábbi projektjeidet, úgy tűnik, hogy már nem szuperálnak olyan jól! Az új dolgok viszont egyre több lendületet és hatékonyságot hoznak az életedbe: a hét második felében még nem kell döntened, de érdemes odafigyelned, hogy milyen irányba indulj majd tovább!

Hirdetés

HALAK

Már a hét első felében tudatára ébredtél annak, hogy folyamatosan gyorsul körülötted az élet, és egyre magasabb energiaszinten pörögsz, amely már nagyon régen nem volt rád jellemző! Most egy kicsit kevesebb időd jut a magadba nézésre, a befelé figyelésre, amelyet egyébként annyira szeretsz! Ám az aktivitás napjai jönnek, amelyeket ebben a lelkiállapotban, és energiaszinten tökéletesen tudsz hasznosítani!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, úgy alább, úgy a saját jegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Továbbá az előrejelzésünkben konkrét, megtörtént eseményekre nem utalunk.

További csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés