Ikrek,Oroszlán,Bika,Kos,Szűz,Rák: ezt rejtik a csillagok a hét második felére

KOS

Bár a hét egy kicsit alacsonyabb energia szinten indult, és nagyobb teret adott a befelé figyelésre, ez nem jelenti azt, hogy ez a hét nem lesz hatékony! Most lesz itt az idő, hogy megjavítsd egy régen zátonyra futott kapcsolatodat, amelyet előbb azonban meg kell értened. Szerencsére most kedvezőek a körülmények, mivel ezeknek köszönhetően több időt kell az ominózus személlyel töltened! Amennyiben túl tudtok lépni régi ellentéteiteken, kapcsolatotok szárnyra kap!

Hirdetés

BIKA

Ez a hét az új területek felfedezéséről és a személyes fel fejlődésedről szól, amelynek sebessége a hét második felében tovább nő, és egyre szédítőbb iramot diktálsz magad körül! A családtagjaid ehhez egyáltalán nem szoktak hozzá, és tátott szájjal néznek majd rád!

IKREK

A héten sok időt töltesz más emberek társaságában, illetve rendezvényeken, amelynek köszönhetően teljesen fel vagy töltődve, és szinte szárnyalsz! A hét második felében egy olyan személy érkezik az életedbe, aki ebben a felfokozott hangulatban ismernek téged, és azonnal erős vonzalmat érez irántad!

Hirdetés

RÁK

Kicsit túlzottan is zsúfolt az életed ebben az időszakban, és küzdesz a magánélet és a karrier összeegyeztetésével, azonban továbbra is jó Energiák uralják a mindennapjaidat és ennek köszönhetően egyre több, korábban problémás emberi kapcsolatodat javítod meg! Megérted a problémák mozgatórugóit, és könnyedén rendet teszel, elnyerve mások szimpátiáját!

OROSZLÁN

Rendkívül ügyesen, motiváltan oldod meg a problémákat ezen a héten, szinte semmi sem állhat az utadba! Ebben ugyan nem következik be változás a hét második felében, azonban egy olyan közösség tagjává válsz, amelyben rengeteg új barátra lelsz, és olyan új ismereteket szerzel, amelyeket további életedben sikerrel hasznosítasz majd!

Hirdetés

SZŰZ

Ez a hét az anyagi erőforrások növeléséről, és a remek ötletekről, a sikerekről szól! Bár a legtöbb ember számára problémát jelent mindezt összeegyeztetni a magánélettel, ennek a hétnek a második felében a szeretteiddel való kapcsolatod nem is lehetne meghittebb és harmonikusabb!

Ha a Te jegyed nem szerepel a cikkben, úgy lentebb, saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A leírtak beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget, továbbá az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

További kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés