Házfelújítás közben egy titkos rejtekhelyre bukkantak: hihetetlen mit rejtett!

Minden épületnek megvan a maga története, és néha rejtélyes, amit magában rejt. Melissa Fahy, és édesapja úgy döntöttek, felújítják a házukat, ám nem teljesen úgy alakult minden, ahogyan elképzelték!

Egy titkos rejtekhelyre leltek a lépcső alatt, amely egy 1945-ös szerelmeslevelet rejtett. Szenzációs, hogy egy ilyen régi “időkapszulát” sikerült találniuk!

Rolf Christoffersen volt a levél címzettje, aki a norvég hadi norvég haditengerészet matróza volt akkoriban. A levelet a felesége, Virginia írta neki. A levél egy őszinte hangvételű, megható írás volt:

Hirdetés

“Szeretlek Rolf, mint a Nap melegét. Ezt jelented nekem, a Napot, amely körül minden más forog számomra”- állt Virginia levelében.

A háztulajdonosok úgy döntöttek, hogy felkutatják a párt, hogy a címzett ennyi év távlatából végül megkaphassa a levelet. A közösségi oldalakon próbálkoztak, és sokáig nem volt semmi eredmény…

Ám az üzenet végül eljutott a férfi fiához, aki felolvasta édesapjának az üzenetet! A levél könnyekre fakasztotta az idős embert, akinek felesége évekkel ezelőtt elhunyt…

Hirdetés

Azóta már 6 év telt el, és a férfi sehogy sem találta a helyét a világban. Ez a levél olyan volt neki, mint egy, a túlvilágról küldött szerelmes levél imádott feleségétől..

Csodás történet, igaz? Neked mi a véleményed?

Hirdetés