Hetek óta nem tudsz megszabadulni a fuldokló köhögéstől? Próbáld ki az alábbi módszert!

A megfázás a téli hónapokban igen gyakori, és alaposan meg tudja keseríteni a mindennapokat, és még olyan tevékenységek is nehézzé válhatnak, amelyeket általában könnyen elvégzünk.

Hirdetés

Az erős torokkaparás, fuldokló köhögés sok esetben nagyon nehezen múlik el, azonban tehetünk ellene, és ehhez nem kell minden esetben fekete öves gyógyszereket szednünk.

Természetesen súlyosabb esetben mindenképpen forduljunk orvoshoz, de amennyiben inkább csak kellemetlenségről van szó, az alábbi vitaminbomba keverék elkészítése viszonylag rövid idő alatt elmulasztja a problémát.

Hirdetés

Fogjunk egy citromot  és egy gyömbért, mossuk meg, vágjuk őket apró darabokra, és helyezzük vízbe. Kavargatás során próbáljuk a legtöbb levet kipréselni a növényekből.

Hirdetés

Így egy vitamindús levet kapunk, amelyet tetszés szerint ízesíthetünk, illetve további egészséges fűszereket, gyümölcsöket adhatunk hozzá, így például akár ananászt, kurkumát, vagy cayenne borsot.

Hirdetés

Ha édesítenéd, használj mézet, semmikép sem finomított cukrot.

Ajánlott ezt a vitamindús levet minden reggel ébredés után egy nagy pohárral elfogyasztani, de nem ártalmas, ha naponta többször is isszuk.

Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, pótolja a folyadékot, és egyes vitaminokat a szervezetben.

Bármelyik összetevőre való érzékenység vagy a gyömbér fogyasztását kizáró orvosságok szedése esetén ne fogyasszuk!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés

Hirdetés