Kos – bika – ikrek ! Hatalmas fordulattal a nyakunkon a tavasz! Sze­ren­cse­ho­rosz­kóp 2023 márciusára!

KOS

Hirdetés

A Kos életében egy az élet minden területén erős felhajtó erővel bíró időszak kezdődik! Lehetséges, hogy az utóbbi időben nem volt minden fenékig tejfel, most azonban lendületet kapnak a dolgok.

Az Ön személyes energiája, álláspontjának és kiállásának ereje új lehetőségeket teremt a munkahelyén, a karrierjében. Egyre több emberen látja, hogy megérinti őket az egyenes, karakán személyisége, és hajlandóak támogatni, együttműködni Önnel.

Hirdetés

A családja körében harmonikus és önfeledt perceket tölthet el. Ha volt is családi viszály, az most már a múlté lesz, és végre fenntartások nélkül szerethetik egymást!

BIKA

A Bika számára felemásan alakulhat a 2023-as év első tavaszi hónapja. A munkahelyén elismeréseket szerezhet kemény munkájával, nagy munkabírásával. Kifejezetten megnő az esélye annak, hogy felfigyeljen Önre a főnöke, és akár elő is léptesse a közeli jövőben.

Hirdetés

Magánéletében ezzel szemben könnyen kritikát kaphat, mivel túl passzív volt az utóbbi időben. Nem biztos, hogy ez igaz, de egyes családtagjai úgy érezhetik, hogy nem fordít rájuk elegendő időt. Amennyiben jogos az igényük, töltsön több idő szeretteivel, ez az Ön számára is komoly lelki feltöltődést fog jelenteni!

Hirdetés

IKREK

Az Ikrek jegy szülöttei ebben az időszakban kicsit szétszórtak lehetnek, és elveszhetnek a rengeteg inger és lehetőség között. Érdemes ezt szem előtt tartani, és egy kicsit jobban összpontosítania. Ha nem sikerül, azt könnyen megsínyli a munkahelyi teljesítménye.

A magánéletben ugyanakkor sok fantasztikus élményt hoz ez a csapongó energia, csak úgy sorjáznak a jobbnál jobb ötletei, amelyeket imádni fog a kedvese és a családtagjai.

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Hirdetés

Gyönyörű tavaszt kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés