Bak-Vízöntő-Halak ! Szerencsés időszak következik a szerelemben és a karrierben! Szerencse-horoszkóp 2023 márciusára

BAK

Figyeljen oda az egészségére, annak ellenére, hogy az év harmadik hónapja meglehetősen sűrűnek ígérkezik, kevés szabadidővel. Abból a kevés szabadidőből is érdemes a betegségek megelőzése érdekében testmozgásra, egészséges étkezésre és egészségmegőrzésre áldoznia.

Ez az időszak rendkívül hajtós lehet a munkahelyén, különösen az egyébként márciusban megszokotthoz képest. Ha proaktívan elöl jár ebben az egyébként nyilván nem túl kellemes hajtásban, akkor azzal most jó lehetőségekhez juthat, és kivívhatja a főnöke elismerését.

Hirdetés!

Párkapcsolata békés nyugvópontra jut, nagyobb viszályok, veszekedések nem várhatók ebben a hónapban. Ha mégis lenne ilyen, az könnyen le fog csengeni, és hamar kibékülnek.

VÍZÖNTŐ

Hirdetés!

A tavasz első hónapja veszélyeket tartogathat a Vízöntő számára, ha túlhajtja magát. Éppen ezért pihenjen, ne erőltesse a túlórát, és ha teheti, ne most kezdjen új vállalkozásba. Legjobb, ha békés családi körben tölti a szabadidejét, és töltődik, míg a következő időszakban végre az építkezés szolgálatába állíthatja majd az energiáit.

A párkapcsolata kivirul ebben az időszakban, a szingli Vízöntők pedig könnyedén találnak új párra. Kreatív és szórakoztató energiái ugyanis csúcsra fognak járni március során. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy sok boldog percet éljen át meglévő vagy új kedvesével!

Hirdetés!

HALAK

A Halak egészsége szempontjából kedvező időszak következik, kiválóan alkalmas lehet kirándulásra, vagy akár arra, hogy elkezdjen egy új sportot űzni.

Ha fontosnak tartja az életében, ha nem, most olyan üzleti, illetve karrierlehetőségek toppannak be az életébe, amelyek hosszú időre lendületet adhatnak mind az életpályájának, mind pedig anyagi lehetőségeit megdobhatják. Ennek ellenére ne hanyagolja el a családját sem, ők mindig támogatni fogják Önt az élet minden területén!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű tavaszt kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés!