Így néz ki a hatvanas nagymama a professzionális átalakító csapat sok órás munkája után (videón a mesés eredmény)

A külső szerepe mai modern világunkban egyre inkább felértékelődik, és nagyon sokszor hátrányból indulnak azok az emberek, akik nem tudják, hogyan foglalkozzanak megfelelően a külsejükkel, és hogyan tartsák azt rendben.

Ráadásul sok esetben olyan emberekről van szó, akik egész életüket végigdolgozzák, és egyszerűen nincs idejük a külsőségekre. Ilyen nő a 60-as Belita Edward is, aki veterán katona, és mostanra úgy érzi, hogy a külseje fakó, élettelen, és szeretne “színeket kapni”.

A manapság egyre népszerűbbnek számító átalakító műsorok egyikében végül csodálatos módon megkapja, amit annyira szeretne! Igazán érdemes megnézni a videót, nem semmi:

Hirdetés

Az átalakító műsorok azt ígérik a nézőknek el, hogy az önbizalmuk nőni fog, és jobban el tudják majd fogadni magukat. Ennek ellenére egy brit pszichológus kísérlete nagyon érdekes eredményre jutott.

3 műsort nézetett meg az alanyokkal: egy olyan átalakító műsort, amelyben hosszú hónapok alatt gyakorlatilag egy komplex programmal szinte tökéletessé varázsolják a résztvevőket, egy második az ön-elfogadást erősíti, ahol a belső tulajdonságokat helyezik az előtérbe, a harmadik műsor pedig egy természetfilm volt. A kísérlet azt az eredményt hozta, hogy egyáltalán semmilyen önértékelésbeli változás nem okozott a három műsor egyike sem…

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is megnézhessék!

Hirdetés