Illóolajat csepegtet a toalettpapírra. Elég volt megérteni az okát, és beleszerettem a megoldásba:

A toalett a lakásnak az a helyisége, amely a konyha után a legkényesebb a takarítás, és egyértelműen a legkényesebb az illatosítás szempontjából. Rengeteg féle illatosítót kipróbáltam géltől, a rattan pálcikás megoldásokon át a szprékig, azonban mindegyiknek volt valami hátulütője.

Hirdetés

A szprék környezetszennyezőek és károsak az egészségre, azon kívül hatásuk is csak rövid ideig tart. Amelyiknek nincs egészen borzalmas illata, az többnyire nem is olcsó. Az illatosító gél és a rattan pálcás megoldás ugyan folyamatosan fenntart egy kellemes illatot, azonban ezek még több kemikália belélegzéséhez vezetnek, így még inkább károsítják az egészségünket. Ráadásul ezek drágábbak is.

Az alábbi videóban a hölgy azonban egy olyan megoldást javasol, amibe mi is beleszerettünk, miután kipróbáltuk. Természetes és olcsó, ráadásul igen hatásos. Semmi mást nem kell tennünk, mint venni egy természetes illóolajat, amelynek szeretjük az illatát, és néhány cseppet a wc-ben álló egy wc papír tekercsre cseppentünk.

Hirdetés

Az olaj nagyon sokáig kitart, és az egész helyiség hosszú ideig illatos lesz. Bármikor (pár naponta ajánlott), tetszés szerint ismételhetjük a műveletet, hogy a hatás erősebb és folyamatos maradjon.

Az illatosításra használt wc papír gurigát tisztítási célra már ne használjuk!

Remek megoldás, és egyáltalán nem bonyolult megcsinálni:

Hirdetés

Hirdetés