Kos,Ikrek,Szűz,Bika,Rák,Oroszlán: Felcsigáz, majd leforráz egy a januári HÉTVÉGE

KOS

Ezen a hétvégén a szeretteid erősen igénylik majd, hogy minél több időt töltsenek a társaságodban. Éppen ezért is lelkiismeret furdalásod lehet, hogy szeretnél magaddal is foglalkozni a szabadidődben.. De gondolja arra, hogy mindkét “oldalnak” igaza van: te is megérdemled, a végigdolgozott hét után némi időt tölts azzal, amivel igazán szeretnél.

BIKA

Nem biztos, hogy könnyen indul majd ez a hétvége, mert egy érzelmi teher van a lelkeden. Méghozzá olyasmiről van szó, amelyről nem szívesen beszélsz, de még talán bele sem szívesen gondolsz. Viszont ha egyedül kell ezt meg emésztened, sokkal tovább tart.. Éppen ezért valószínűleg inkább szívesen elmondanád valakinek, akiben igazán megbízhatsz. A hétvége második felében a hangulatod egyre jobb, és már nem látod olyan reménytelennek a dolgokat.

Hirdetés

IKREK

Bár eleinte úgy tűnt, hogy erre a hétvégére nem lesz túlzottan sok feladatod és kötelezettséged, és így pihenésre, és egy kis programra is jut majd idő, szombaton rád akarnak zúdítani néhány kellemetlen feladatot. Nem biztos, hogy ezeket érdemes rögtön elvállalnod, ugyanis neked is jogod van a nyugodt pihenésre, az év fárasztó első munkahete után! Ha hirtelen megtalálnak valamivel, mondd azt nyugodtan, hogy persze szívesen megcsinálod, de nem most, és nem rögtön!

RÁK

Remek napok következnek, és mindenre tökéletesen marad időd, amit csak beterveztél erre a hétvégére. Jó érzéssel tölt el, hogy sehova sem kell sietned, és meghitt, nyugodt, teljesen lelassult érzelmi Energiák vesznek téged körül. Szeretteid türelme, úgy tűnik szintén végeláthatatlan…

Hirdetés

OROSZLÁN

Hirdetés

Fel vagy pörögve, és szeretnél új dolgokat kipróbálni, hogy ha már itt az új év… De egyelőre nincs ötleted, hogy mégis hogyan! A terveidnek azonban megálljt parancsolhat, hogy valaki szeretné átírni a hétvégédet. Ebből komoly összetűzés eredhet, amelyet végül azonban egy feloldozás szerű kibéküléssel zártok le.

SZŰZ

Szerettél volna erre a hétvégére nyugodt, kellemes pihenést, amikor maximum egy jó könyvvel, jó filmmel és a pároddal töltöd az időt, azonban teljesen másképp alakulnak a dolgok. Komoly meglepetésekben lesz részetek, és nem is feltétlen rosszakban…

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű januárt és szép hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés