Mérleg,Skorpió,Bak,Nyilas,Halak,Vízöntő: Még le se ültünk az ünnepek után, és máris felkavarja az állóvizet a január soron következő hétvégéje

MÉRLEG

Könnyed, de nem túl gyors tempójú, nyugodt hétvége vár rád. Lesznek programok, és többféle változatosság, de az teljesen biztos, hogy nem fogod szétizgulni magad, és semmilyen meglepetésre nem kell számítanod. Még a házimunkát is élvezed, jó hangulatban telik a szombat és a vasárnap is az első pillanattól az utolsóig. Ráadásul vasárnap egy remek beszélgetést folytatsz egy régen nem látott családtagoddal.

Hirdetés

SKORPIÓ

Család – és otthoncentrikus hétvége vár, ami nemcsak a hideg időnek és a bezártságnak köszönhető, de most úgy érzitek, hogy pont ez az, ami a leginkább megfelel a belső hangulatotoknak is. Igazi, felhőtlen pihenés, amit semmi sem zavarhat meg!

NYILAS

Számos feladat és kötelezettség vár téged ezen a hétvégén, éppen ezért már féltávon úgy érzed, hogy határozottan érdemes lett volna megszervezned, hogy mit, és hogyan kell elvégezned. De sebaj, majd legközelebb… Vasárnap egy baráti találkozó remekül sikerül, és a múltidézés pozitív érzelmeket szabadít fel mindannyiótokban!

BAK

Előre be nem tervezett vendégek toppanak be hozzád, és zavarodban hirtelen nem is tudod, hogy hogyan kezeld a helyzetet. Szeretnéd, ha minden zökkenőmentesen zajlanak, azonban a váratlan helyzetben ez nem könnyű! Ennek ellenére végül remek hangulatban zajlik a szombati nap is, és a hétvégére tervezett feladataiddal is rendben végzel.

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Úgy érzed, egy kicsit szét vagy esve, és csak úgy cikáznak a gondolatok a fejedben. Ez a hétvége most lehetőséget teremt arra, hogy rendezd a gondolataidat, és be tudd mérni, hogy merre hány méter! Mindezen nem változtat, hogy a vasárnapi napon egy kisebb meglepetés ér!

Hirdetés

HALAK

Az utóbbi napokban valamiért bizonyos régi sérelmeken jár az eszed, és sehogyan sem tudod azokat félretenni. A hétvégén valamiképpen éppen ezzel lesz dolgod, mert vagy a sérelmek okozója keres meg téged, vagy pedig úgy alakul, hogy valamiképpen alkalmad nyílik vele tisztázni a problémát…

Ha a csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű januárt és szép hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés