Kemény szavak, de igaza van. Ez a férfi elmondta, milyenek a nők valójában 40 felett

Az interneten találtuk ezt a levelet, és meglehetősen érdekesnek találtuk. A szerzője név nélkül ír, azonban kizárólag jelen cikk kedvéért nevezzük őt Andrásnak.

András leírja, hogy ahogy felette is múlnak az évek, egyre inkább csak azokat a nőket képes már értékelni, akik elmúltak 40 évesek.

És hogy miért?

Hirdetés

Jó pár érvet sorol fel amellett, hogy miért gondolkodik így.

Egy 40 feletti hölgy nem kelt fel éjszaka, csak azért, hogy érdeklődjön, éppen mire gondolsz, mivel ő képtelen aludni. Éppenséggel ezeket a nőket nem érdekli, hogy mit gondolsz.

Ha nem érdekli őt egy meccs, amit a tévében nézel, nem nyavalyog, és nem zavar, inkább elfoglalja magát olyasmivel, ami iránt érdeklődik.

Ezekben a nőkben sokkal több már a méltóság, nem ordítoznak és nem veszekszenek veled sok más ember füle hallatára, de ha valóban kihúztad náluk a gyufát, sokkal durvább büntetést kapsz végül, bár nem biztos, hogy rögtön.

Ugyanakkor a 40 feletti hölgyek nem restek dicsérni és támogatni téged, amikor megérdemled, illetve amikor szükséged van rá. Képesek valóban megbecsülni, és képesek szinte a lelkedbe látni, kitalálni a gondolataidat.

Támogatnak, ha kell, de egészen biztosan nem tudod azt sem elsumákolni, ha valami rossz fát tettél a tűzre.

Hirdetés

Az első ráncok jól állnak a nőknek, András sokkal szebbnek látja a 40-es nőket, mint fiatalabb társaikat.

Méltóságteljességük szinte sugárzik, kifejlődik egyediségük, őszinteségük önmagáért beszél. Tiszteletre és szeretetre méltók…

András szerint azonban sok férfitársára mindez már nem igaz, ezért nem is csodálkozik azon, hogy egyre több nő válik házasság ellenessé.

András végül azzal zárja sorait, hogy minden férfitársa nevében megemeli a kalapját a 40-es nők előtt, akik tapasztaltak, nyugodtak és méltóság teljesek. Ők az igazi nők!

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés