Könyörögtek az idős bácsinak, ne vegye feleségül a fiatal lányt, ám a bácsi mindenkinél okosabb volt!

A 68 éves francia férfi Marcel Amphoux nagyon egyszerű életet élt. Kevés pénzt költött és a lakása is nagyon egyszerű volt, sőt még víz és elektromos áram sem volt nála bevezetve.

Hirdetés

Egyszerű életmódjának köszönhetően nagyon sok pénzt tudott félretenni, emellett még az Alpokban és Puy-Saint-Pierre környékén voltak földterületei.  Ezeket szüleitől örökölte és a terület a téli sportok népszerűsége és a luxus szállodák közelsége miatt miatt minden évben egyre többet ért, írta az Express.

Marcel nem mutatta, hogy mennyire tehetős. Viszont sok barátjának és családtagjának épített házat, akik teljesen ingyen lakhattak ott.

Hirdetés

Marcelt soha nem érdekelték a nők. De amikor találkozott a párizsi 21 éves Sandrine Devillard-dal minden megváltozott.

Sokan figyelmeztették Marcelt: a találkozás nem volt véletlen. A lány meglátogatta őt azzal a szándékkal, hogy földet vásároljon tőle. Mikor a férfi erre nemet mondott, a lány meghívta őt vacsorára..

Igazán furcsán néztek ki egymás mellett. Az elegánsan felöltözött nő és a szegényes öltözetű férfi.
Sokan megbámulták őket, mikor együtt voltak de Marcelt ez soha nem érdekelte.

Hirdetés

Egy évvel később összeházasodtak a francia Alpokban, egy kis kápolnában.

Sandrine nagyon megsértődött, mikor meghallotta a vádaskodásokat. Sokan azt beszélték, hogy egyértelműen csak a pénze miatt ment hozzá Marcelhez.

Az életük is egész érdekesen alakult. A férfi továbbra is az Alpokban lakott, Sandire pedig visszament Párizsba. Csak nagyon ritkán találkoztak.

Egy évvel később bekövetkezett a tragédia. Marcel két barátjával ült a kocsiban és útközben baleset érte őket. A két barát túlélte ezt de Marcel elhunyt.

A balesettel kapcsolatban szintén sok pletyka ütötte fel a fejét. Sokan azt mondták, hogy Sandrine állt a baleset mögött és nagyon furcsa volt az is, hogy a két barátnak semmi baja nem lett.

A temetés után a lány nem nagyon foglalkozott sem a barátokkal, sem Marcel családtagjaival. Aztán előkerült egy végrendelet is.

Hirdetés

A házakat, az ingatlanokat és a sok pénzt Marcel a családtagjaira, barátaira és a falu lakóira hagyta. Sandrine nem kapott semmit.

Mintha valamit gyanított volna a férfi még halála előtt. Sandrien a bírósághoz fordult és azt állította, hamis az aláírás a végrendeleten. De most, négy évvel később a bíróság kimondta az ítéletet: a végrendelet érvényes és az aláírás hiteles.

Így a lány valóban nem kapott semmit és erre a történetre igaz az a mondás, hogy az nevet, aki utoljára nevet.

Te mit gondolsz a történetről? Ne felejtsd el megosztani! 

Hirdetés