Válassz egyet a Szerencsehozó Elefántok közül és tudd meg mit üzen neked!

 

Válassz egyet az elefántok közül, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és számos dolgot tudhatsz meg magadról.

Hirdetés

Ne gondolkozz sokat, engedd, hogy tudatalattid bölcsessége vezessen.

Íme az elefántok:

Hirdetés

Hirdetés

1. elefánt

Békés, harmonikus, és spirituális vagy. Szeretnél egyensúlyt teremteni az életedben. Ha csak lehet kerülöd a konfliktusokat, inkább visszahúzódsz. Ne fuss el a problémák elől, meg kell tanulnod bízni az emberekben.

2. elefánt

Mindig a tökéletességre törekszel. A saját elképzeléseidet, és eszméidet szeretnéd másoknak is átadni. Nehezen fogadod el mások véleményét. Próbálj meg rugalmasabb lenni, és fogadd el a mások, és a saját hibáidat is.

Hirdetés

3. elefánt

Nagyon óvatos vagy, az életed minden területén szereted a stabilitást. Nem szereted az olyan hirtelen jött eseményeket, amelyek nem voltak előre betervezve. Ilyenkor kiborulsz, és bizonytalan leszel. Légy egy kicsit merészebb, merj álmodozni.

4. elefánt

Aktív, és nagyon vállalkozószellemű vagy. Szereted a kalandokat, az utazást, és az életet úgy, ahogy van. Minden eseményből könnyen levonod a tanulságot.

5. elefánt

Az érzéseid szabályozzák az életed, nagyon érzékeny vagy. Legtöbbször úgy érzed, hogy az emberek nem értenek meg, ezért sokszor érzed magányosnak magad. Meg kell tanulnod néha nemet mondani, annak érdekében, hogy felszabadultabban élhess.

6. elefánt

Nagyon jó barát vagy, mindig önzetlenül segítesz másoknak. Nem árt, ha néha magadra is gondolsz, ne hidd, hogy ezzel rosszat teszel mások ellen. Te is megérdemelsz egy kis odafigyelést.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés