Oroszlán-Ikrek-Szűz-Kos-Rák-Bika: ennyi örömet ígér 2020 OKTÓBER első hétvégéje

KOS

Felhőtlen hétvége előtt állsz, amely ideális új emberi kapcsolatok építésére, ideértve a baráti, szövetséges, vagy akár romantikus kapcsolatokat is. Azok a Kosok, akiknek jelenleg nincs párjuk, megtalálhatják a nagy őt, akiknek pedig van, azoknak a kapcsolata szokottnál intimebb, közelebbi húrokat penget ebben a két napban.

Hirdetés

BIKA

Az év egyik legjobb hétvégéje vár rád, villámgyorsan túl leszel az otthoni, kötelező teendőkön, a hétvége nagyobb része szórakozásra és kikapcsolódásra marad fenn! Felhőtlen pihenés és feltöltődés vár rád. Vasárnap egy váratlan látogató bukkan fel a múltból…

IKREK

Ezen a hétvégén fokozottan érdemes figyelned arra, hogy ki és mit pletykál rólad a hátad mögött. Nem az a lényeg, hogy megalapozott-e a kritika, hanem az, hogy milyen indíttatásból születik. Ne hagyd, hogy a jó hírneveden csorba essen! A hétvégének van azonban egy napos oldala is: a partnered részéről a szokottnál jóval több törődésre számíthatsz!

Hirdetés

RÁK

Érdemes alaposan és pontosan megtervezned ezt a hétvégét, hogy semmi se tudja megzavarni a felhőtlen pihenést! Ideértve akár az időjárás előrejelzés figyelemmel követését, valamint megfelelő programok eltervezését. Most túlzottan is rá van állva az ágyad a munkára, de nagyon fontos, hogy ki tudj kapcsolni!

OROSZLÁN

Hirdetés

Szombaton nagy meglepetésben lesz részed, amely feldobja a hangulatodat az egész hétvégére! Szinte már valószínűtlenül pozitívan működnek a dolgok körülötted, minden terved sikerül, és az emberek a szokottnál is jobban hallgatnak rád! Fortuna most igazán melletted áll!

Hirdetés

SZŰZ

Nosztalgikus hangulatban vagy, és életed egy régebbi időszakának jelenetei elevenednek meg lelki szemeid előtt, felkavarva érzelmeidet! Most különösen nagy hangsúly van azon, hogy mindez pontosan azt szolgálja, hogy le tudd zárni a múltat, nem pedig, hogy újra életre keltsd azt! A vasárnapi napon egy kisebb félreértés összezördülésekhez vezethet a pároddal, amelyet azonban viszonylag gyorsan rendeztek majd!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget .Az előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű októbert és első októberi hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés