Skorpió-Bak-Nyilas-Mérleg-Halak-Vízöntő: megannyi csodát tartogat OKTÓBER első hétvégéje

MÉRLEG

Hangulatod magasan szárnyal ezen a hétvégén, azonban könnyen lehet, hogy vannak olyan ünneprontók, akit éppen téged szemeltek ki arra, hogy energiavámpír tevékenységükkel elvegyék a kedvedet. Ne engedd, hogy nekik legyen igazuk! Ne vegyél részt a vitákban, és önuralmadnak vasárnapra meglesz a jutalma!

Hirdetés

SKORPIÓ

Nyugodt és harmonikus hétvége vár rád, kevésbé lesz mozgalmas, de az biztos, hogy testben és lélekben is feltölt majd! Emberi kapcsolataid mintha hirtelen elmélyülnének, és vasárnap még egy fontos, új megértéshez is juthatsz az egyik legfontosabb emberi kapcsolatodról!

NYILAS

Nagy szerepe van annak, hogy tudatosan alakítsd ezt a hétvégét, mert akkor egészen biztosan kellemesen és pozitívan telik majd: nagyon fontos kikapcsolódnod, mert ha túlzottan a munka rabjává válsz, és csak a kötelezettségeiden jár az eszed, előbb-utóbb egészséged is megsínyli. Ezt pedig jobb megelőzni: kapcsold ki a stressz forrásokat, és dőlj hátra nyugodtan!

BAK

Légy türelmes, mert könnyen lehet, hogy a környezeted a szokottnál ingerlékenyebb, márpedig a veszekedések megelőzése így a te tudatosságodon fog múlni! A szombat egy kicsit nyögvenyelősebben telik, a vasárnapra megemelkedő energiaszinted azonban lehetővé teszi, hogy korlátlanul megéld a jelent, és igazán kikapcsolódni!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Úgy vágsz neki a hétvégének, hogy igazán szeretnéd kiengedni a fáradt gőzt, erre azonban szombaton nem biztos, hogy lehetőséged lesz, mert az általad tervezett programok meghiúsulnak, és többen is bombáznak olyan kérésekkel, hogy tegyél meg nekik kisebb-nagyobb szívességeket. Szerencsére vasárnapra elülnek ezek a kötelező programok, és kellemes társaságban, felemelő beszélgetéssel és aktív pihenéssel telik majd a nap!

Hirdetés

HALAK

Ezen a hétvégén különösen kiéleződnek az érzelmeid, a szíved megtelik szeretettel, és amit adsz, azt másoktól is visszakapod! Rendkívül szeretetteljes és nyugodt hangulatban telik a hétvége, amelyet még szabadtéri programok is kísérnek, amelyek segítenek abban, hogy ne csak lelkileg, de testileg is energiával töltődj fel!

Ha csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzésünket:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Hirdetés

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, illetve az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű októbert és első októberi hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés

Hirdetés