Majd’ egy órán át volt klinikailag halott – elmondja, milyen érzékfeletti dolgokat látott a túlvilágon

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy klinikai halál állapotába került ember csaknem egy teljes órát követően visszatérjen az életbe. A 41 éves Brian Miller rendkívül szerencsésnek érezheti magát, amiért megadatott neki az új esély! Ám van itt még valami más is:

Hirdetés

A kamionosként dolgozó Brian konténerpakolás közben erős mellkasi fájdalmat érzett, és ezért azonnal felhívta a 911-et. A kiérkező mentők megállapították, hogy a férfinak súlyos szívrohama volt, és sikerült is újraéleszteniük őt. Azonban néhány percen belül sajnos ismét elvesztették, és a férfi a klinikai halál állapotába került.

Ekkor történtek vele azok azok a csodás események, amelyeket az interjúban elmesélt: arra emlékszik, hogy elsötétült minden, aztán hirtelen csodálatos fényt és szépséges virágokat pillantott meg. Azt látta, hogy már elhunyt édesapja közeledik felé, földöntúli, nyugodt és harmonikus arckifejezéssel az arcán.

Hirdetés

Az édesapja erősen megfogta Brian karját, és elmondta neki, hogy még nincs itt az idő, majd visszaküldte őt az árnyékvilágba. Brian csak állt ott, nem tudta, hogy mit szóljon: az apja azonban eltűnt a fehérségben, a férfi pedig hirtelen magához tért a kórházi ágyon. Ez már önmagában igen nagy öröm és meglepetés volt a kórházi személyzet számra.

Nem sokkal később viszont a férfi már sétált a folyosón, az orvosok legnagyobb megdöbbenésére. Az interjúban elmondja azt is, hogy rendkívül boldog, amiért tovább élhet, és elmesélheti, amit a túlvilágon érzékelt. Ezután hinni fog abban, hogy van élet a halál után, és az valami jó, valami csodálatos dolog!

Te mit gondolsz? Csak a nyilvánosságot lovagolja meg, vagy őszintén beszél?

Hirdetés