Már évek óta ő volt a legjobb barátnője: egy DNS-teszt azonban olyasmit fed fel róla, hogy csak levegő után kapkod!

Julia Tinetti és Cassandra Madison 8 éve ismerték meg egymást, egy munkahelyen találkoztak, ahol kolléganők lettek. Rövid idő alatt a legjobb barátnők váltak belőlük, és egyre több időt töltöttek együtt…

Minden tekintetben megértették egymást, egy hullámhosszon voltak! Rengeteg közös volt bennük, többek között az is, hogy mindkettejüket örökbe adták gyermekkorukban! Ráadásul valami különös dolog is volt itt: mindkét nő lábán volt egy-egy gyermekkori tetoválás, amelyek teljesen egyformák voltak. Szöget ütött a fejükbe, nem tudták eltalálni, hogy mi lehet az oka…

Az örökbefogadásról szóló iratokból nem derült ki semmi, úgy tűnt, hogy teljesen más honnan érkeztek, és az anyjuk vezetékneve is teljesen más. Míg végül három éve Cassandra ajándékba kapott egy DNS tesztet, amelynek segítségével sikerült megtalálnia biológiai apját, aki Dominikán élt.

Hirdetés

Amikor meglátogatta, az apja remek vendéglátónak bizonyult, és a nyelve is megeredt. Elmondta, hogy több gyermekét is örökbe adta. Ráadásul az is kiderült, hogy Julia is köztük volt!

Hirdetés

A legjobb barátnőjéről tehát kiderült, hogy egyben a testvére is! Nem mindennapi ismeretség lett az övék! Neked van ilyen jó barátnőd? Neked mi a véleményed?

Hirdetés