Ikrek,Kos,Oroszlán,Bika,Szűz,Rák: Sok szerencsével, friss energiával jön a TAVASZ és a MÁRCIUS 2023-ban!

KOS

Hirdetés

Erősen hat rád a Vénusz bolygó által kifejtett erőtér. Mindez komoly sikereket hoz a karrieredben, elsősorban a hónap közepétől. A materializálható, és számokkal körülírható területeken egyre jobban teljesítesz, ám a hónap első napjaiban mosolyszünet alakulhat ki a közeli hozzátartozóiddal. Ez a jelenség nemcsak enyhül, de az ellentétébe fordul át a hónap második felében, az átalakulás szele érkezik a tavasz friss energiáival!

BIKA

Hirdetés

A bikák számára jelentős személyes fejlődést hoz 2023 márciusa! A tavalyi évben felhalmozódott negatív energiák és gondolatok elkezdenek letisztulni és kiürülni, határozott megújulásra számíthatsz.

Nagy beszélgetést folytatsz egy hozzád közel álló családtagoddal, amely segít rendezni régi ellentéteket, és tisztábban látni, hogy mire is vágysz az életben. Érdemes tenned az önfejlesztés érdekében is, mert most különösen jók hozzá az Energiák.

IKREK

Hirdetés

Csaknem az egész március hónapodat a Mars bolygó uralja majd.

Mindez erőt és kitartást ad, kezedbe adja a kezdeményezést életednek olyan területein is, amivel az utóbbi időben egy kicsit elmaradtál, vagy éppenséggel elúsztál.

A szokottnál is hajlamosabb lehetsz a meggondolatlanságra, mivel a Mars energiái a szertelenséget is felerősítik.

A tavasz ajtóstul ront a házba, energiaszinted jelentősen nő, jó alkalom ez új projektek indítására, vagy arra, hogy új hobbiba kezdj bele.

RÁK

A március első két hetében erős tavaszi fáradtság törhet rád, azonban március idusától új erőre kapnak az energiáid, szinte már tudatosan kell majd visszafognod magad, nehogy túl terjeszkedj a teljesítőképességeid vélt vagy valós határain.

Hirdetés

Elégedettség érzése tölt el, mert minden a legnagyobb rendben fog haladni, vagy éppen rendbe jön.

Mind a magánéletedben, mind az anyagi területen új lehetőségek adódnak. ha ezeket ki tudod használni, úgy hónapokra, vagy akár évekre előre biztonságos körülményeket teremthetsz magad körül.

OROSZLÁN

Hirdetés

A hónap első napjaiban rövid ideig némi bizonytalanságot érezhetsz, utána azonban ez pont az ellenkezőjébe fordul át, még a szokottnál is magabiztosabb, és bátrabb leszel, hogyha cselekvésről van szó.

Tekintélyt parancsoló természetednek hála egyre több és több ember gyűlik köréd, és érdemes arra koncentrálnod, hogy hogyan tudnál velük eredményesen együttműködni.

Hirdetés

Kommunikációd igencsak egyértelmű, és mivel ebben a hónapban a Hold erős hatása spirituális vonásaidat is előtérbe hozza, a szokottnál is mélyebben belelátsz mások lelkébe.

SZŰZ

Dolgos és kemény hónap vár rád márciusban, az Uránusz energiája kihangsúlyozza azt a személyiségvonásodat, hogy szereted a kihívásokat keresni. A hétköznapi, megszokott feladatok kevésbé motiválnak majd ezekben a hetekben, inkább csak az, ami új és nagyobb kihívást jelent.

A hónap második felében azon kapod magad, hogy a szokottnál érzelmesebb és empatikusabb vagy, mindez igencsak jót tesz személyes kapcsolataiddal, és úgy érzed, olyan emberek is elkezdenek rád figyelni, akik eddig teljesen hidegen hagytak.

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

Hirdetés

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű márciust kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés