Skorpió,Bak,Halak,Mérleg,Nyilas,Vízöntő: Fordulatos és izgalmas MÁRCIUS vár ránk 2023-ban!

MÉRLEG

Hirdetés

A Mérleg csillagjegy a mars erős hatása alá kerül a márciusi hónapban, amely hangulatváltozásokat okozhat, de erősen energizál. Lendületesnek érzed majd magad, és egy kicsit talán kevésbé leszel tekintettel másokra, mint általában. Ez tönkreteheti a kapcsolatot olyan emberekkel, akiket inkább csak elviselsz, de nem kedvelsz igazán. Érdemes levezetned az energiát egyrészt testmozgással, másrészt olyan célok kitűzésével, amelyekre máskor nem biztos hogy jutna időd!

SKORPIÓ

Hirdetés

A Skorpiók az év harmadik hónapjában a Hold befolyása alá kerülnek, amely felfokozza érzelmeiket: mind azok intenzitását, mind pedig mélységüket. Fizikai egészséged annak viszonylatában alakul, hogy milyen természetű érzelmek uralkodnak el rajtad.

Amennyiben tele vagy pozitív érzelmekkel, immunrendszered kiválóan működik majd. Komoly, mélyről induló átalakulások kezdődnek ebben a hónapban, amelyeknek hónapokon belül anyagi kihatásuk is lesz…

NYILAS

Hirdetés

Céltudatos és energikus hetek várnak rád, és a családi kapcsolataid is régen voltak annyira harmonikusak, mint éppen márciusban. Felerősödik a Merkúr bolygó hatása, segítőkész leszel, és sokat törődsz azzal, hogy mivel tudnád mások napjait feldobni.

Stabil pont leszel azok számára, akik elvesztették a talajt a lábunk alól, és reménysugarat jelenthetsz azoknak is, akiknek rossz a kedvük. Mindez új utakat nyit majd meg előtted…

BAK

Váratlan és kiszámíthatatlan változásokkal érkezik a tavasz, amelynek nagy része márciusra összpontosul majd. Mind a magánéletedben, mint pedig a karrieredben számíthatsz olyan eseményekre, amelyeket nehéz lett volna előre jelezni.

Egy régi ismerősöd elmondja neked, hogy mennyire sokat jelentesz a számára, és úgy érzékeled, hogy egyre több ember tekint rád referenciapontként. Egyre újabb és újabb ötleteid támadnak, amelyek közül azonban idő hiányában csak keveset tudsz megvalósítani.

VÍZÖNTŐ

Hirdetés

Nyitottságod és kíváncsiságod a szokottnál is erősebb lesz, mivel a Merkúr bolygó uralja a márciusodat. Nem leszel túlzottan energikus, azonban észjárásod a szokottnál is fürgébb lesz, érdemes új dolgokat tanulnod, és most megoldanod azokat a problémákat, amelyeken komolyan gondolkozni szükséges.

Rendbe teszel magad körül jó pár dolgot, azonban a hónap második felében ajtóstul ront a házba egy hozzád közel álló személy komoly problémájával.

Hirdetés

HALAK

A március nagy része a halak napban telik, ennek megfelelően a Nap teszi a legnagyobb hatást a tavasz kezdetére. Érzelmeid és empátiád, de ezzel párhuzamosan intuíciód is felerősödik. Csupán arra kell vigyáznod, hogy nehogy túlcsorduljon.

Szinte bárkivel együtt tudsz érezni, és munkahelyeden is egyre többen fordulnak hozzád lelki és érzelmi támogatásért. Mindez anyagi előrelépést jelenthet a számodra, ha képes vagy racionális keretek között kezelni…

Hirdetés

Ha a csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű márciust és boldog tavaszt kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés