Melyik madár vonja magára a figyelmedet legelőször? Ezt jelzi Neked előre a 2020-as évre:

Mindannyian szeretnénk tudni, hogy mi vár ránk idén. 2020 már csak numerológiai szempontból sem egy átlagos év, ráadásul egy új évtized kezdete.

Hirdetés

Válassz egy madarat, és olvasd el, hogy mit jósol Neked erre az évre:

1.) JÉGMADÁR

A jégmadár színpompás, gyönyörű szárnyas, nem csoda, hogy megragadta a figyelmedet. Látványos és szép sikereket jelez erre a naptári évre, amelyek folytatódni fognak a következő időszakban is. Mind a magánélet, mind pedig az anyagi lehetőségek terén előrelépés, kiteljesedés és virágzás vár. Így van ez akkor is, ha jelenleg még „nem látod jönni” mindazt az áldást, ami érkezik Neked a következő hónapokban! A lényeg, hogy soha ne add fel, és főleg ne csüggedj. Ez végre teljes mértékben a Te éved lesz, és utólag minden más kis részlet, ami ennek ellentmondani látszik, el fog törpülni! Végül úgy fogsz rá emlékezni, hogy 2020 volt az év, amikor minden siker elkezdődött! Kívánunk nagy sikereket!

Hirdetés

2.) VÖRÖSBEGY

A vörösbegy sokak kedvence, az Egyesült Királyságban megválasztották nemzeti madárnak is. Látszólag szerény, ám nagyon hasznos és kellemes kis rigóféle, az alkonyat közeledtével hallható jellegzetes éneke. Választásod arra utal, hogy bár nem vagy hivalkodó, mégis szeretnek az emberek, és nehezen válnának meg Tőled akár a munkahelyeden, akár a magánéletben. A hűség és a becsületes munka 2020-ban is kifizetődő lesz. Ahogyan eddigi életedben is, látni fogod, hogy bár lassan jönnek a hozzáállásod gyümölcsei, de igen biztos, megbízható és szeretetteljes életet tudtál rá építeni. Ez a jövőben sem fog megváltozni, a stabilitás, a szeretet és a viszonylagos kiszámíthatóság, a nyugalom a jutalmad, amiért a nehéz időkben sem adtad fel, és akkor is hű maradtál önmagadhoz, a szeretteidhez és az elveidhez. Kívánjuk, hogy boldogságod hosszan kitartson!

3.) KÉK CINEGE

A cinege az egyik legnagyobb túlélő. Télen sem költözik el, hanem hűségesen áttelel velünk a zord hidegben. Kedves és szerény, ám ennek ellenére színes kis egyéniség. A visszafogott, igényes báj és kellem, az igazi, vérbeli, a lélekben gyökerező stílus az az erényed, amely 2020-ban végre elnyeri méltó jutalmát, és amelynek hála egyre több és több elismerésben lesz részed a munka világában. Azt fogod látni, hogy egyszerre csak olyanok is értékelik majd a teljesítményedet, a személyedet és a gondolkodásodat, akik eddig észre sem vettek, vagy éppen ellenszenvvel viseltettek irántad! Márpedig a figyelem, ha jól használod, már fél siker! Ebben az évben pedig arra is remek esélyed van, hogy a félből egész legyen, csupán cselekedned kell! Igazán megérdemled, hogy összejöjjenek a dolgok!

Hirdetés

4.) CSONTTOLLÚ

Ez az északi, hideg kedvelő madárfaj a zord körülmények között is jól bírja, nem tántorítják el a nehézségek, és az ilyen karakterre mondják, hogy a „jég hátán is megél”. Kitartásod és állhatatosságod 2020-ban kifizetődik: lassú víz partot mos, Te pedig már hosszú évek óta keményen tűröd a nehézségeket, amelyek (sokáig úgy tűnt) soha nem akarnak szűnni. Most azonban már látszik a fény az alagút végén! A fénycsóva pedig egyre közelebb és közelebb ér, míg végül bevilágítja a mindennapjaidat, és minden nap egyre nagyobb és nagyobb örömmel kelhetsz majd fel! A nehézségek nem maguktól tűnnek el: Te magad vagy az, aki állhatatos, kemény, kitartó munkával építesz valami teljesen mást, valami szeretettelit, ami több, mint korábban voltál! Szép évet kívánunk!

Hirdetés