Ez a három csillagjegy számíthat a legnagyobb sikerekre 2020-ban

Ki ne akarná tudni a jövőt, amit legfeljebb az alapján sejthetünk, hogy jelenbeli (és persze múltbéli) cselekedeteink mind rajzolnak a jövőnk vásznára, és felfestik arra a saját, személyes jövőnket.

Hirdetés

Azonban ezen kívül számos más dolog is hat az életünkre, amely tőlünk független tényező. Ilyenek az Univerzum energiái is, amelyeket az égitestek mozgása segít előrejelezni.

Remek év lesz az idei, ám van 3 csillagjegy, akik különösen nagy kedvezményezettjei lesznek ennek az évnek, és élvezhetik az univerzum ajándékait.

Hirdetés

KOS

A Kos rendkívül asszertív és állhatatos, amely tulajdonságok idén kifizetődnek, mert a Jupiter olyan energiákat mozgat ebben az évben, amelyek lehetővé teszik a kemény energiabefektetések megtérülését. Előfordulhat, hogy a Kosnak olyan tervei, álmai, vágyai válnak valóra, amelyeket akár évek óta, sőt egyes esetekben akár gyermekkorától dédelget. A Kos esetében persze az nem jön szóba, hogy ezeken ne dolgozott volna, tehát a munka az, ami elnyeri megérdemelt jutalmát. Itt az idő szüretelni.

OROSZLÁN

Az Oroszlán elsősorban a magánélet területén számíthat sikerekre. A szingli, vagy boldogtalan kapcsolatban élő Oroszlánok magánélete is intenzíven javul ebben az évben. Ha az Oroszlán azért szingli, mert magas mércéinek senki sem tud megfelelni, akkor 2020-ban végre eljön az az illető, aki mindenben eleget tesz az elvárásainak, és rátalál a nagy szerelem. A rosszul működő párkapcsolatban élő Oroszlánok is lehetőséget kapnak idén arra, hogy megpróbálják rendezni a problémáikat, és kiegyensúlyozni a kapcsolatot. Ha pedig ez már nem lehetséges, mindkét fél érdekében lesz erejük véget vetni a nem működő érzelmi kapcsolatnak.

MÉRLEG

A Mérlegek mind a magánéletben, mind pedig a karrierjük terén intenzíven javítják az életminőségüket. Anyagi téren új lehetőségek nyílnak a számukra, olyanok, amikről azelőtt talán nem is álmodtak. Amennyiben úgy döntenek, hogy végigmennek az ígéretes úton, sikeres és anyagi biztonság lesz a jutalmuk. Ebben az évben valamiért a szokottnál is többen vonzódnak a Mérleg jegy szülöttéhez, így lehetősége lesz akár egy jól működő párkapcsolat kialakítására, akár kilépni a jelenleg rosszul működő viszonyból.

Hirdetés

Tehát boldog és sikerekben gazdag évet kívánunk minden jegynek!

A kép forrása a pixabay.com

Hirdetés