Mérleg-Halak-Nyilas-Skorpió-Bak-Vízöntő: nem egy hétköznapi időszak lesz OKTÓBER harmadik hetének második fele

MÉRLEG

Váratlan munkalehetőséget kapsz, amely tovább erősíti benned azt az irányvonalat, hogy új paradigma mentén szervezd újra a karrieredet és a szakmai életedet. A hétvégén egy remek hangulatban megtartott családi esemény is vár rád.

Hirdetés

SKORPIÓ

A héten egyre jelentőségteljesebb spirituális mélységeket és magasságokat jársz meg, úgy érzed, nagyon régen nem rendelkeztél ilyen mély intuitív erővel, mint éppen most. Amúgy is ez az egyik erősséged, most azonban játszi könnyedséggel választod ki azokat az embereket, akikkel a legjobban passzoltok egymással az élet bármely területén! Éppen ezért a hét második felében számos, olyan ismerőst szerzel, akik hosszú távon az életed részei lesznek majd!

NYILAS

Ez a hét elsősorban emberi kapcsolataidról, és csak másodsorban a szakmai életedről szól. Letisztázódik egy olyan emberi kapcsolatod, amely már régóta zavarosan működött. Érdemes nagyon tudatosan készülnöd a társas eseményekre, hogy ne maradj ki semmiből, ahol részt akarsz venni!

Hirdetés

BAK

A héten teljes fókusszal álltál rá a karriered építésére és a munkahelyi, szakmai kérdésekre! A hét második fele ezzel ellentétben már egy lassuló energiát hoz, és ideje az emberi kapcsolataidra és a pihenésre állítanod a fókuszodat. Az igazán jól végzett munka után esik a legjobban a pihenés: ez most is igaz lesz, régen nem volt már ennyire pihentető hétvégében részed, mint ami éppen most vár rád!

VÍZÖNTŐ

Ha még mindig nem kezdtél neki a megoldatlan problémák kigyomlálásának, most már ideje nekivágnod! Lekötik és elpazarolják azokat az energiákat, amelyek megsokszorozódva térhetnének vissza hozzád a hétvégére!

Hirdetés

Hirdetés

HALAK

Egyre stabilabb és erősebb az energiád, lassan úgy érzed, nyoma sincs a levertségnek és gyengeségnek, ami napokig kínzott Téged. A hétvégére igazán energikusnak, és tettre késznek érzed magad! Így most az akítv pihenés lesz számodra az ideális!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel a cikkben, akkor alább, csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

További csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés