Ikrek-Bika-Szűz-Kos-Rák-Oroszlán: nyakunkon OKTÓBER harmadik hetének második fele, erős energiákkal érkezik az első negyed holdfázis

KOS

Ezt a hetet már eddig is a megújulást segítő energiák jellemezték. Ahogy telnek a napok, ez a hatás egyre erősebb, és folyamatosan összegződik. A hét második felében találnak meg azok a lehetőségek, amelyeket éppen a megújulás hoz el, azáltal, hogy szélesre tárja előtted az eddig zárt ajtókat.

BIKA

Mivel a kötelezettségeidet óriási alázattal és folyamatos kitartással, becsülettel teljesíted, egész biztos lehetsz abban, hogy már rövid távon számolhatsz azzal, hogy learathatod a termést… Mert ismered a mondást: ki mint vet, úgy arat! A szerdai nap a lehetőségek napja lesz, a hét hátralévő részét pedig az ezzel kapcsolatos döntésed következményei határozzák meg.

Hirdetés

IKREK

A nyitottságod lehetővé teszi, hogy ne kelljen lejátszanod minden felesleges kört, amibe a kevésbé széles látókörű kollégáid bizony belebonyolódnak. A hét második fele sokkal békésebb és nyugodtabb lesz, mint az első fele volt. Elvégeztél egy csomó mindent, és most eljön az idő a pihenésre, amely már a hosszú hétvége előtt elkezdődhet.

RÁK

A hét második felében az újhold hatása mérséklődik, és pénteken a hold az első negyedbe vált. Ez érezhetően hullámzó energiaszinttel és érzelmi kilengésekkel járhat. Legyünk óvatosak, mert az érzelmi instabilitás fantasztikus érzelmi magaslatokba is repíthet, de lehúzhat a mélységbe is.

Hirdetés

OROSZLÁN

Ezen a héten a szokottnál intenzívebbek voltak a személyes kapcsolataid, és új kapcsolatokat is kialakítasz szép számmal. Hétvégén sem lesz ez másképp, pezsgő szociális élet vár rád még akkor is, hogyha most nem erre számítasz!

Hirdetés

SZŰZ

Rendkívül nagy hatással van rád egy olyan személy, akit vagy újonnan ismersz meg, vagy már ismerted, de mélyebben még nem sikerült elbeszélgetned vele. Nemcsak a szakmai fejlődésedet inspirálja, de akár példaképeddé, mentoroddá is válhat!

Hirdetés

Amennyiben csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, akkor saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre nem utalunk.

További kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés