Mindenki tanácstalan, miért bőg olyan szívet tépően a tehén: majd fény derül a félelmetes igazságra volt gazdájáról

Sokan az állatokra nem úgy gondolnak, mint érző lényekre, pedig az állatok is erősen kötődnek a kicsinyeikhez, és nagyon szomorúak tudnak lenni, ha elveszíti őket.

Hirdetés

Jay Werner és Elli Salmon egy tanyán kialakított állat menhelyet működtetnek, ahol közel 200 olyan állat lakik, akiket a gazdáiktól mentettek meg, mivel nem tartották őket megfelelő körülmények között.

A Karma nevű tehén is így került hozzájuk, azonban hamar feltűnt, hogy az állat alig eszik, és szinte depressziósnak látszott, folyton idegesen bőgött.

Hirdetés

Jay és Elli ezért úgy döntöttek, hogy visszamennek a tehén régi gazdájához, aki rosszul bánt vele. Ott kiderült, hogy a tehén nemrég világra hozott egy kis borjút, akiről a volt gazdája eddig nem is beszélt, és akitől emiatt elszakították. A férfinak el kellett volna mondania, hogy Karmának van egy borja, de ő nem tette! Megmentői ekkor elhozták a kisborjút is, aki így végre újra találkozhatott az anyukájával!

Az alábbi, megható film felvételen látható, hogy ahogy az anyaállat meglátja a kicsinyét, rögtön fut is a kerítéshez! Bár a kimerült borjú többször összeesik, de édesanya mellett már is azonnal megnyugszik:

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is megnézhessék!

Hirdetés