Nagy női teszt – amilyen a körömformád, olyan nő vagy a mindennapokban:

A modern pszichológia megjelenését megelőzően is létezett az a szándék, hogy viszonylag gyorsan kielemezhessük saját, vagy mások személyiségét. Akkoriban általában bizonyos testrészek formájából következtettek a személyiségre, amely módszer még jelenleg is egész jól működik. Itt egy egyszerű teszt, amelynek végeredménye meglepően pontos!

Hirdetés

Az alábbi leírásból válaszd ki a körmöd formáját, és olvasd el a hozzá tartozó értelmezést (a kép csak segít a kiválasztásában, annak sorrendje nem tükrözi a körömformák sorrendjét!)

Hirdetés

Hirdetés

1. Függőleges és hosszú

Stabil és megfontolt személyiség vagy, aki igyekszik mindent alaposan átgondolni, hogy megalapozott döntéseket hozhass. Jellemző rád az aprólékosság, a precízség és a maximalizmus. Ennek árnyoldala, hogy néha kicsit lassú vagy, és hajlamos vagy dolgokat “túlgondolni”!

2. Széles

Szókimondó ember vagy, aki nem szeret köntörfalazni: ami a szíveden, az a szádon. Az emberek sokszor fordulnak hozzád tanácsért, és felfigyelnek arra, amit mondasz. Nagyon odaadó és megbízható ember vagy, a szeretteid mindig számíthatnak Rád. Ennek a személyiségnek az az árnyoldala, hogy sokszor nem jut időd saját magadra.

3. Kör vagy tojás formájú

Kiegyensúlyozott, mégis dinamikus személyiség vagy, akinek mindenről megvan a saját elképzelése. Sok barátod, ismerősöd van, de nem vagy tőlük függőségi viszonyban, mindenben megtalálod az egészséges mértéket. Vidám és derűs vagy, ám néha gondot okozhat, hogy pont a negatív érzelmeket is megéld, és ne csak a szőnyeg alá söpörd.

4. Szögletes

Vezető típus vagy, akinek szilárd elképzelései vannak a dolgokról, és képes vagy gyorsan, hatékonyan és hideg fejjel cselekedni. Az emberek éppen ezért is segítséget és védelmet várnak tőled. Sokszor azonban azzal kell szembesülnöd, hogy nem tudod “hány felé szakadj”.

5. Háromszög alakú

Alapjaiban más, unikális gondolkodással rendelkezel, amelyhez kreativitás és remek logikai érzék társul. Erős intuícióval kombinált logikádnak hála remek döntéseket hozol. Az érzelmi dolgokban sokszor kissé elveszettnek érzed magad.

6. Mandula alakú 

Könnyed és barátságos, a legtöbbek számára jól megközelíthető személyiség vagy. Népszerűséged titka a közvetlenség és a segítőkészség, amely őszinte jó érzésekből ered. Ennek árnyoldala, hogy egyesek visszaélhetnek a jóindulatoddal.

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés