Bak-Nyilas-Mérleg-Vízöntő-Halak-Skorpió: ez a csillagok üzenete november harmadik hetének második felére

MÉRLEG

Ezen a héten szokatlanul stresszes vagy, ami annak is köszönhető, hogy több esetben olyan új helyzettel szembesülsz, amilyet még eddig nem kellett kezelned! A hét második felében egy kicsit nyugodtabb Energiák jönnek, és a családtagjaiddal folytatott jó beszélgetések lehűtik a kedélyeidet…

Hirdetés

SKORPIÓ

A hét az emberi kapcsolatok jegyében telik, ideális hangulatban vagy ahhoz, hogy új ismeretségeket barátságokat köss! Arra azonban figyelj a hét második felében is, hogy csak olyan embereket engedj be az életedbe, akikkel hosszú távon is azonosulni tudsz!

NYILAS

A hét a titkokról, a bizalomról, és arról szól, hogy hogyan tudod biztonságban tartani mindazt, amely számodra fontos, illetve megőrizni a szeretteid titkait. A hét második felében ennek kapcsán komoly kihívásokkal találkozhatsz, így ne lepődj meg túlzottan, hogyha összesúgnak és pletykálnak a hátad mögött. Sürgősen meg kell oldanod a problémát!

Hirdetés

BAK

Könnyen lehet hogy olyan figyelmeztető jelekkel találkozol, amelyek arra utalnak, hogy az egészséged nem bírja a jelenlegi munkatempódat, így legalábbis azon változtatnod kellene, hogy mennyire figyelsz oda önmagadra!

VÍZÖNTŐ

Hirdetés

Árulásra derül fény a környezetedben! Nem biztos, hogy mindenre a hét második felében derül fény, azonban nagy eséllyel ezekben a napokban kell feldolgoznod ezt a helyzetet, és konkrét lépésekre is szükséged lehet!

HALAK

Továbbra is te vagy a biztos pont a környezetedben, akihez érzelmi megerősítésért, empatikus támogatásért fordulnak a szeretteid. Mindez jó érzéssel tölt el, és a hét második felében egy igen kellemes meglepetésben is részed lesz!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor alább, csillagjegyedre kattintva el tudod olvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

További remek hetet kívánunk minden egyes jegynek!

Hirdetés