Szűz-Rák-Kos-Ikrek-Bika-Oroszlán: változásokat hoz november harmadik hetének második fele

KOS

A hét második felében érdemes megkeresned egy korábbi kollégádat, aki az elsők között jut eszedbe! Komoly lehetőségeket juttathat neked az élet, ha így teszel.

BIKA

Könnyen lehet, hogy az életedben vannak olyan kérdések, amik akár nagy súllyal esnek latba, te azonban mégsem tartod őket fontosnak, ezért másokra bízod a döntést. Érdemes ezeket megvizsgálnod, és most van erre a legjobb lehetőséged! Alakíts ki saját véleményt ezekben a kérdésekben, és vedd a kezedbe az irányítást!

Hirdetés

IKREK

A hét második felében nagy döntésre jutsz: megszakítod a kapcsolatot valakivel, akit korábban csak azért engedtél be az életedbe, mert valamilyen hasznot reméltél tőle. Mivel ez az ember egyre inkább az agyadra megy, és úgy tűnik, hogy semmi haszna nincs, kénytelen vagy megszabadulni tőle!

RÁK

Egy változásokban gazdag időszak közepén vagy, amely változást hozó energia a hét második felében csak tovább erősödik! Szinte csak kapkodod a fejed, egyelőre még nagyon nehezen alkalmazkodsz az újdonságokhoz, de ha kitapasztalod őket, ez már sokkal könnyebben megy majd!

Hirdetés

OROSZLÁN

Hirdetés

Olyan új lehetőséggel ajándékoz meg az élet, ami egy korábban számodra érdektelen területtel kapcsolódik össze! Amennyiben nyitott vagy, óriási kiugrási lehetőség állhat előtted!

SZŰZ

A hét első felében tőled szokatlan módon érzelmi kilengések lehettek rajtad úrrá, a csütörtöki naptól kezdve azonban fokozatosan lenyugszol, és újra egy kicsit hűvösebb, logikus és racionálisabb leszel! Mindez jól is jön majd, mert hamarosan fontos döntéseket kell majd hoznod!

Ha a csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utaltunk.

További csodás hetet kívánunk az összes csillagjegynek!

Hirdetés