Kos-Szűz-Ikrek-Bika-Rák-Oroszlán: ilyen fordulatokat hoz november utolsó hetének második fele

KOS

A Kos hetének második fele arról szól, hogy jó előre felkészüljön olyan dolgokra, amik még csak hetekkel később következnek be. De ki korán kel, aranyat lel! Mindenkinek korábban kell felkelnie, hogy nálad hatékonyabb és eredményesebb legyen!

Hirdetés

BIKA

Zavar, hogy a kollégáid pletykálnak a hátad mögött. Találd meg minél előbb, hogy ki a pletyka forrása, és próbáld vele megértetni, hogy a pletykálkodással nemcsak téged, de saját magát is lejáratja!

IKREK

Rendkívül sűrű ez a hét, és nagyon nehéz megtalálni a helyes prioritásokat, illetve azt, hogy amellett, hogy eleget teszel munkahelyi kötelezettségeidnek, a magánéletedben is legyél jelen! Amennyiben ezt megtalálod, sokkal harmonikusabb időszak vár rád, amely egészen az igen pihentető és bensőséges ünnepekig tart majd.

Hirdetés

RÁK

Kreatívabb és intuitív vagy ebben az időszakban, és remek döntéseket hozol! Egyre többen fordulnak hozzád segítségért, azonban fontos, hogy ne ess szét, és ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmedet arról, ami igazán számít!

OROSZLÁN

Hirdetés

Ne engedd, hogy mások apró kis, akár szemtelennek és jelentéktelennek tűnő módon megkárosítsák az érdekeidet. Lápj fel még időben, mielőtt elharapódznak a dolgok. Teljesen feldobja a kedved egy remek esemény, amelyre már régen vártál, de sosem hitted igazán, hogy bekövetkezik!

SZŰZ

Olyan kihívások között sikerült megállnod a helyed, amelyeket korábban legyőzhetetlennek tartottál volna! Mindez jelentősen megnövelte az önbizalmadat, és lehetővé teszi, hogy ebben az időszakban a szokottnál proaktívabb és energikusabb legyél! Igazán felszabadult és nyugodt hétvége vár rád.

Ha a csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utaltunk.

Csodás hetet kívánunk az összes csillagjegynek!

Hirdetés