Bak-Mérleg-Halak-Skorpió-Nyilas-Vízöntő: nem lesz sétagalopp november utolsó hetének második fele

MÉRLEG

Ne hagyd, hogy mások túljárjanak az eszeden, és olyasmire kényszerítsenek rá érzelmi manipuláció útján, ami nem szolgálja az érdekeidet, és amit egyáltalán nem akarsz megtenni! Ha sikerül kiküszöbölnöd mindezt, rendkívül harmonikus, kellemes napok várnak rád a hét második felében.

Hirdetés

SKORPIÓ

Nagyon sűrű volt a heted hét első fele, és magas energiaszinten pörögted végig. Most sokkal fáradtabbnak érzed magad, de nagy szerencse, hogy a hét kihívásainak nagy része már lezajlott: leginkább az édes pihenés az, ami rád vár!

NYILAS

Ne hagyd, hogy mások, akik nálad asszertívabbak, vagy esetleg proaktívabbak, elnyomjanak, és az álláspontod, céljaid, és érdekeid elnyomásával érvényesítsék a sajátjukat. Amennyiben sikerrel véded meg saját autonómiádat, a környezetedben sokak számára egyfajta hőssé is várhatsz!

Hirdetés

BAK

Bár a hét első felében rendkívül hasznos volt, hogy szinte semmi mással nem foglalkoztál, és haladtál előre a céljaid felé, ezekben a napokban érdemes egy kicsit leeresztened. Fordulj a magánéleted felé, hogy szeretteid se érezzék úgy, hogy elhanyagolod őket.

VÍZÖNTŐ

Hirdetés

Egyfajta lelassult éleslátás jellemzi ezeket a napokat, mintha kikockázva látnál mindent, és mögüle könnyedén kisejlene a lényeg! Mivel a koncentrációs képességed most szinte emberfeletti, a viszonylag lassabb munkatempó ellenére is rendkívül hatékony vagy ezekben a napokban.

HALAK

A hét második felében egyre intenzívebben foglalkoztat, hogy milyen karácsonyi ajándékoknak örülnének a szeretteid, és elkezdd beszerezni ezeket az ajándékokat. Sokan úgy gondolják, hogy egyelőre még túl korai, de annál jobb érzés lesz, hogyha időben készen állsz a mindenki számára megfelelő ajándékkal!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel ebben a cikkben, akkor alább, csillagjegyedre kattintva el tudod olvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre sem hivatkozunk.

Remek hetet kívánunk minden egyes jegynek!

Hirdetés